Munkkiniemen Martat ry

Uusimaa, Helsinki | munkkiniemi.martat@gmail.com

Tervetuloa Munkkiniemen Marttoihin!

Martoissa sinulla on mahdollisuus uuden oppimiseen, yhdessä tekemiseen, vaikuttamiseen ja elämyksiin.
Marttajäsenenä voit osallistua yhdistyksen toimintaan mahdollisuuksiesi mukaan. Ole sellainen martta kuin sinulle sopii. Jokaista tarvitaan, niin säännöllisesti kuin harvemmin osallistuvia. Olet tervetullut tutustumaan toimintaamme vaikka et olisikaan vielä jäsen.
Meillä on hauskaa yhdessä.
Järjestämme teemailtoja niin kulttuuriaiheista kuin hyvinvoinnistakin sekä tutustumisretkiä läheisiin kohteisiin.

Kokoonnumme parittomien viikkojen tiistaisin klo 17.30-19.30 Munkkiniemen kirkolla, Tiilipolku 6 (entisen seurakuntatalon vieressä).Tapaamisten alussa kahvit ja pientä purtavaa.

 

Korona-tilanteesta johtuen voi tapahtumakalenteriimme tulla muutoksia lyhyelläkin varoitusajalla. Seuraa siksi ilmoituksiamme täällä ja fb-sivuillamme tai ota yhteyttä puhelimitse Sirkkaan.

Seuraavat tapahtumamme:

1. Sääntömääräinen vuosikokous (jäsenille) 30.3. kello 17.30 järjestettävä Munkkiniemen kirkolla. Kokous järjestetään verkossa, Google Meet. Kokoukseen on ilmoittauduttava viimeistään 26.3. tarkemmat tiedot kokouskutsussa.

Korona-tilanteesta johtuen emme osallistu tänä vuonna Maailman suurimpaan marttailtaan.

2. Maailman suurin Marttailta on tänä vuonna vaatteidenvaihtopäivä. Se pidettäneen 24.4. klo 12-14 Munkkiniemen kirkolla. Sään salliessa ulkona.

3.Perinteinen Hyvät kiertämään- kierrätyspäivä toukokuun toisena tiistaina 11.5. Munkkiniemen kirkon ulkokatoksessa. Tilaisuus on peruttu.

Martan päivän tapaaminen maanantaina 26.7.2021  klo 14.00 Cafe Torpanrannassa (os. Munkkiniemenranta 2). Kahvitellaan ja vaihdetaan kuulumisia. Tervetuloa mukaan.

 

Tapaamisiin Sirkka – puheenjohtaja
Puhelin 050-379 8678
Munkkiniemen Martat ry

 

Munkkiniemen Marttojen tapahtumia

Täältä löytyy tietoa meistä ja toiminnastamme

Tapahtumakalenteri Kuvagalleria Yhteystiedot