Munkkiniemen Martat ry

munkkiniemi.martat@gmail.com

Tervetuloa Munkkiniemen Marttoihin

Martoissa sinulla on mahdollisuus uuden oppimiseen, yhdessä tekemiseen, vaikuttamiseen ja elämyksiin. Marttajäsenenä voit osallistua yhdistyksen toimintaan voimiesi ja mahdollisuuksiesi mukaan. Ole sellainen martta kuin sinulle sopii. Jokaista tarvitaan, niin säännöllisesti kuin harvemmin yhdistystoimintaan osallistuvia. Järjestämme teemailtoja ja tutustumisretkiä.

Kokoonnumme parittomien viikkojen tiistaisin klo 17.30-19.30 Munkkiniemen kirkolla, osoite: Tiilipolku 6 (entisen seurakuntatalon vieressä).Tapaamisten alussa kahvit ja pientä purtavaa.

Tulevat tapahtumat syksy 2020

  •  6.10 klo 13.00Tapaamme Munkkiniemen kirkon edustalla ja sään salliessa, kävelemme Munkkiniemen sankarihautausmaalle.
    Kävellessä kerromme ja kuulemme ajatuksia keväästä ja kesästä. Jos sää ei salli kävelyä, olemme varanneet kirkon aulan tapaamisellemme.
  •  3.11 klo 13.00 Menemme Kansallismuseoon katsomaan Tove Janssonin näyttelyä.Osoite: Mannerheimintie 34, Helsinki. Kokoontuminen museon edessä klo 13.
  •  1.12 klo 13.00 Menemme Hakasalmen huvilaan katsomaan näyttelyä: Ismo Hölttö – Kohtaamisia 60-luvun Helsingissä Osoite: Mannerheimintie 13 B. Kokoontuminen huvilan edessä klo 13.
  •  15.12 Vietämme Munkkiniemen kirkolla joulujuhlaa, syömme jotain hyvää, laulamme ym.

Joulumyyjäisiä emme järjestä tänä vuonna.

Nuo korona-säännöthän muistamme, pidetään tapaamisissa
maskeja, huolehditaan turvaväleistä, pestään ja desinfioidaan käsiä ahkerasti. Eikä halata, vaikka mieli tekisi.

Tapaamisiin Sirkka – puheenjohtaja
Puhelin 050-379 8678
Munkkiniemen Martat ry

 

Martan käsityöt

Martat harrastavat monenlaisia kädentaitoja ja tekevät käsitöitä. Kädentaidot ja itsetekeminen on yksi toimintamuoto, johon yhdistystoimijoita innostetaan. Tiesithän, että martoilla on myös omia kässämartta-ryhmiä.

Yhden illan jutut Kässäkahvila

Marttojen hyvät reseptit

Martat ovat koonneet suuren reseptiarkiston, josta löytyy mm. sesonki- ja juhlaruoat, erityisruokavaliot, kasvisruoat, alkuruoat ja välipalat, kalaruoat, sieniruoat, perinneruoat, suolaiset ja makeat leivonnaiset ynnä paljon muuta.

Katso kaikki reseptit täältä

Munkkiniemen Marttojen kuvagalleria

Täältä löytyy kuvia tapahtumistamme

Kuvagalleria