Myllypuron Martat ry

Uusimaa I Itä-Helsinki I myllypuron.martat@gmail.com

Kokoontumisajankohdat ja paikka

Myllypuron Martat toimii Itä-Helsingissä, Asukastalo Myllärissä, jonne metrolla ja busseilla voi tulla helposti kauempaakin. Kokoonnumme aina parillisen viikon tiistaina klo 17.30-20.00
sekä parittoman viikon tiistaina klo 15.00-17.30.

Tule tutustumaan paikan päälle ja seuraa Facebook-sivuamme! 

Marttatoiminta jää tauolle

Suomen viranomaiset ovat 12.3.2020 antaneet uudet ja aiempaa tiukemmat ohjeet epidemian leviämisen estämiseksi tai hidastamiseksi. Viranomaiset suosittelevat välttämään kaikkia kokoontumisia, matkustamista niin kotimaassa kuin ulkomailla sekä kaikkea ryhmäharrastustoimintaa viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Marttaliitto tukee omilla menettelyillään viranomaisten toimintaa ja pyrkii ehkäisemään viruksen leviämistä.

Marttaliitto ohjeistaa, että
– Marttayhdistysten kokoukset, tapaamiset, kurssit ja muut tilaisuudet siirretään tai perutaan ainakin 30.4. asti, ellei niitä kyetä järjestämään etäyhteyksin.
– Muiden tahojen järjestämiin tilaisuuksiin ei osallistuta kuin etäyhteyksin.

Ohjeet ovat voimassa toistaiseksi ja koskevat tällä hetkellä käytännössä kaikkea toimintaa ja tilaisuuksia, jotka on ollut tarkoitus pitää ennen 30.4.2020. Tilanteen kehittymistä ja viranomaisohjeita seurataan aktiivisesti ja annamme niiden perusteella tarvittaessa uusia ohjeita.

Toimintakalenteri kevät 2020

Tule mukaan Myllypuron Marttojen toimintaan ja tuo ystäväsikin tutustumaan marttoihin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Lue lisää

Tietoa toiminnasta

Olemme kiinnostuneita sekä kulttuurista ja hyvinvointiasioista että ruuasta ja käsitöistä. Järjestämme retkiä ja tutustumiskäyntejä kiinnostaviin paikkoihin vuoden mittaan. Olemme avoimia uusille asioille, tutustumme niihin myös luentojen avulla marttailloissa. Muutakin yhdessä tekemistä on, vaikkapa myyjäisissä. Jos kaipaat ystävää tai tuttavaa omasta asuinpiiristäsi, se voi löytyä martoista. Ja pysyt myös ajan tasalla Myllypuron asioista.

 Otamme uusia jäseniä ilolla vastaan!

 

Haluatko tietää lisää?

Laita meille viestiä osoitteeseen: myllypuron.martat@gmail.com. Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten!

Tapahtumakalenteri

Kurkkaa kuvagalleriaan

Tule mukaan toimintaamme - liity Marttoihin!

Katso

Myllypuron Martat kuuluu Uudenmaan Marttoihin