Hei,

Tässä tulee nyt hieman erilainen kirje martoille, mutta kuten monessa yhteydessä on jo sanottu niin ”elämme poikkeuksellisia aikoja”.

Martatkin ovat koronaviruksen takia erityistilanteessa. Valtio on tehnyt paljon linjauksia, jotka koskevat suurta osaa meistä. Mitä paremmin noudatamme saatuja ohjeita liikkumisen rajoituksista, sitä hitaammin virus etenee. Riskiryhmään kuuluvia on kaiken ikäisissä, suojellaan heitä. Suomessa ei haluta Italian mallia, jossa ihmiset eivät alkuun piitanneet rajoituksista.

Haluaisin nyt tiedustella teiltä, onko kaikilla asiat näiden rajoitusten johdosta kunnossa? Kunnassakin on suunnitteilla erilaisia toimia, joilla voidaan auttaa heitä, joilla ei esimerkiksi ole mahdollisuuksia saada kaupasta tarvittavia asioita. Kertokaa rehellisesti, jos tarvitsette jotain apua. Autan itse mielelläni ja joukostamme löytyy myös muita, jotka tulevat avuksi. Tai jos tiedätte lähipiirissänne apua tarvitsevan henkilön, kertokaa minulle!

Martat ovat tunnetusti aktiivisia ihmisiä, ja tämä passiivinen tilanne saattaa olla haastava. Kokoukset ja harrastusryhmät eivät toimi. Onneksi Martat ovat hyviä tekemään asioita myös kotona ja pihassa. Nyt on hyvä aika leipoa, laittaa siemeniä multaan ja laittaa muutenkin paikkoja kevätkuntoon. Puhelimet toimii, joten olkaa yhteydessä ystäviin. Ulkoilua ei onneksi kielletä ja tänäänkin on lämmin ilma lenkkeillä vaikka Lassen polulla.
Toivottavasti pääsemme marttailemaan mahdollisimman pian.

Terveisin Eeva

gsm 050 494 9864