Myyrmäen Martat ry

Uusimaa I Länsi-Vantaa I myyrmaki.martat@gmail.com

Tervetuloa Myyrmäen Marttoihin

Syksyn marttaillat käynnistyvät 8.9 Virtakirkolla. Koronatilanteen vuoksi sisäänkäynti  on toistaiseksi Kilterinkaaren puolelta A-portaan kautta.

Noudatamme illoissamme voimassaolevia suosituksia.  Uusimmat Uudenmaan suositukset ovat luettavissa täältä .  

 

Käsityökerhon sivulla on Vantaankosken vastasyntyneille annettavien lapasten ohjeet. Nyt puikot esiin!

 

Sinä nuori, keski-ikäinen tai seniori-ikäinen, olet lämpimästi tervetullut seuraamme viihtymään, kuulemaan, näkemään, oppimaan ja osallistumaan monipuoliseen toimintaamme.

Marttailloissamme on mielenkiintoisia aiheita liittyen arkisiin toimiin, kodinhoitoon ja hyvinvointiin. Teatteri- ja konserttitapahtumat ovat yhteisiä virkistymishetkiä. Meillä on valmiudet myös kahvitus- ym. tarjoilujen järjestämiseen lähiseudulla. Tutustu toimintaamme >

 

Kokoonnumme Virtakirkolla ja toimintakautemme illat ovat  parittoman viikon tiistai-iltoina.  Katso toimintasuunnitelma >

 

Tarkemmat yhteystiedot täällä > 

Kokoontumispaikkamme Virtakirkon osoite on Rajatorpantie 8 Virtatalo. Katso sijaintimme kartalla  >

Koronaviruspandemia - maskiohjeet

Allakka

Tutustu toimintaamme!

MarttaMarjo vieraili katsomassa toimintaamme. "Yhdistystoiminnan monipuolisuus - marttayhdistys tekee hyvää" -videossa voit tutustua yhteen tapaamme toimia. Tutustu toimintaamme!

MarttaMarjon blogi Tietoa toiminnastamme

Käsityökerho

Tule mukaan virkeään käsityökerhoomme. Olemme neuloneet sukkia, lapasia huiveja ja jaettavaksi uusille vantaalaisille vauvoille Myyrmäen neuvolaan. Olemme myös opiskelleet yhdessä uusia menetelmiä tällä käsityön vaativalla saralla.

kokoonnumme

Kerromme toiminnastamme

Yhdistyksemme yhteystiedot