Myyrmäen Martat ry

Uusimaa I Länsi-Vantaa I myyrmaki.martat@gmail.com

Tervetuloa Myyrmäen Marttoihin

Syksyn  marttaillat käynnistyvät   tiistaina 13. syyskuuta Virtakirkolla.  Sisäänkäynti  on toistaiseksi Kilterinkaaren puolelta A-portaan kautta.

 

Hämeenlinnan teatteriretken aikataulu on muuttunut, katso syksyn toimintasuunnitelmasta

 

Sinä nuori, keski-ikäinen tai seniori-ikäinen, olet lämpimästi tervetullut seuraamme viihtymään, kuulemaan, näkemään, oppimaan ja osallistumaan monipuoliseen toimintaamme.

Marttailloissamme on mielenkiintoisia aiheita liittyen arkisiin toimiin, kodinhoitoon ja hyvinvointiin. Teatteri- ja konserttitapahtumat ovat yhteisiä virkistymishetkiä. Meillä on valmiudet myös kahvitus- ym. tarjoilujen järjestämiseen lähiseudulla. Tutustu toimintaamme

Kokoonnumme Virtakirkolla ja toimintakautemme illat ovat  parittoman viikon tiistai-iltoinaKatso toimintasuunnitelma

Uusia vauvoja on tulossa tänä vuonna runsaasti. Neuvoloilla on pienten sukkien tarve kasvanut. Käsityökerhon sivulla tarkemmat ohjeet, katso

Tarkemmat yhteystiedot täällä > 

Kokoontumispaikkamme Virtakirkon osoite on Rajatorpantie 8 Virtatalo. Katso sijaintimme kartalla  >

Allakka

Tutustu toimintaamme!

MarttaMarjo vieraili katsomassa toimintaamme. "Yhdistystoiminnan monipuolisuus - marttayhdistys tekee hyvää" . Tämän ajan teemana on "Martat auttaa".

Tutustu MarttaMarjon blogiin Tietoa toiminnastamme

Käsityökerho

Tule mukaan virkeään käsityökerhoomme. Olemme neuloneet sukkia, lapasia, huiveja ja jaettavaksi uusille vantaalaisille vauvoille Myyrmäen neuvolaan ja seurakunnalle. Katso ohjeet sivultamme ja osallistu!

kokoonnumme

Kuvagalleria

Kuvia toiminnastamme ja tapahtumista täällä

Tutustu

Kerromme toiminnastamme

Yhdistyksemme yhteystiedot