Myyrmäen Martat on suuri ja elävä yhdistys Länsi-Vantaan alueella, jäseniä meillä on yli 100. Mukana on vielä 4 jäsentä, jotka ovat liittyneet Myyrmäen Marttoihin sen perustamisvuonna 1973. Yhdistyksemme vietti 40-vuotisjuhlaa 3.12.2013. Martat ovat puolueisiin sitoutumattomia.

Kokoonnumme Virtakirkolla ja aloitamme marttaillan kahvittelulla noin puoli tuntia ennen illan ohjelmaa. Marttaillat ovat parittomien viikkojen tiistaisin ja kesäkuukausina (kesä-, heinä- ja elokuu) olemme tauolla. Tarkista illan ohjelma toimintasuunnitelmastamme täältä

Illoissamme on mielenkiintoisia vieraita kertomassa kokemuksistaan. Aiheina ovat mm. terveys ja hyvinvointi, vieraat kulttuurit ja kirjallisuus. Kestävä kehitys on meille kaikille tärkeää. Yhdessä opimme uusia asioita.

Virkistäydymme tekemällä retkiä teatteriin, konsertteihin ja taidenäyttelyihin sekä lähiseudulle että kauemmaksi. Toimintamme tukemiseksi järjestämme joulumyyjäiset.

Teemme yhteistyötä muiden marttayhdistysten kanssa ja vinkkaamme heidän tapahtumistaan. Tässä yksi mahdollisuus: Kivistön Martat järjestää teatteriretken suurmusikaaliin MOMENTUM 1900, joka on Tampereen Työväen Teatterin 120-vuotisjuhlanäytelmä. Lisätietoja  saat Kivistön Marttojen sivuilta