sdr

Vuoden 2017 ahkerointia ja yhteistoimintaa

Helmikuussa opeteltiin ammuntaa sisäampumaradalla opastajina Kirsi,
Harri ja Osmo. Rotinoilla käytiin Senja-martan vauvaperheessä.
Koululaisten kanssa leivottiin ruisleipää.

Maaliskuussa osallistuttiin ´Parasta perunasta arkeen ja juhlaan´ ketjukoulutukseen, kuultiin Kamerunista Ellinkulmassa.

Huhtikuussa Irman opastamana askarreltiin kahvipussikurssilla ja voileipäkakkukurssilla Leenan opastuksella.

Toukokuussa osallistuttiin ´Kukkia koko kesäksi´ kurssille Viherkalliossa. Hautausmaan haravointi toi mukavasti euroja yhdistyskassaan.

Kesäkuussa ahkeroitiin Pirkon perennapenkissä.

Heinäkuussa oli paljon toimintaa. Koulun marjapensaiden ympäriltä niitettiin heinät.  Taitettiin Leenan luona vastoja vastatalkoissa, vastat ovat suosittuja Juuan ulkopuolella Valtimolla asti. Vasta-aineksia vietiin myös hoivakoti Kieloon asukkaiden hypistelytä ja vastantekoa varten. Taivaanpankolla pelattiin lasten kanssa frisbeegolfia. Se oli hauskaa ja siitä tykättiin. Piirakkatalkoissa Marttakahviossa käytiin myös.

Elokuussa hoidettiin Juuan yrittäjien 5-vuotisjuhlakahvitus ja euroja kilahti kassaan.

Syyskuussa käynnistyi koulun kummimummitoiminta, opettajien toivomuksesta mummit olivat apuna käsityötunneilla ja askartelussa.

Lokakuussa oli tutustuttiin Pohjois-vuokon Marttojen Pyykkipäivä-näyttelyn kirjastossa ja osallistuttiin Katjan johdolla piirintoiminnan suunnitteluun Ellinkulmassa. Pirkko ja Leena vetivät ´parasta perunasta´ kurssia.

Marraskuussa leivottiin piirakoita koululaisten kanssa suunniteltiin omaa toimintaa Irjan luona.

Joulukuussa Ellintaitomessuilla vastat tekivät kauppansa. Lounaskahvila Piirongissa nautittiin herkullinen jouluateria.

Hallitukseen kuuluivat puheenjohtaja Irja Väyrynen, varapuheenjohtajana Pirkko Nykyri, sihteeri/rahastonhoitaja Leena Halonen, Tuula Ryhänen ja Aira Martikainen.