Orimattilan Marttayhdistys

orimattilanmarttayhdistys@gmail.com

Tietoa meistä

Orimattilan Marttayhdistys ry on vanhin Orimattilan kaikkiaan kymmenestä marttayhdistyksestä. Se on perustettu jo vuonna 1906. Ikä ei kuitenkaan paina yli satavuotiasta yhdistystä ja se jatkaa aktiivisena. Toiminnan perustana ovat kuukausittaiset tapaamiset ja paikkana kaupungintalolla sijaitseva järjestötupa. Tiistaitapaamisissa  on usein mukana myös vierailijoita. Tietoa on saatu kalevalaisesta jäsenkorjauksesta hyvinvointipalveluihin ja lisää hankitaan esimerkiksi sijoittamisesta.

 

Yhdistyksen yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Mannerheimin Lastensuojeluliiton Orimattilan yhdistys ja erityisesti sen perhekahvila. Orimattilan seurakunnan kanssa on opastettu maahanmuuttaja-perheitä. Vanhusten palvelutalossa on leivottu karjalanpiirakoita. On kahvitettu tangokuninkaan konsertti. On kudottu sukkia vauvoille. Vappuna juhlitaan perinteisillä myyjäisillä. Kesäretket ovat suuntautuneet vaikkapa Kotkaan Merikeskus Vellamoon ja Helsingin uuteen Oodi -kirjastoon.

 

Orimattilan Marttayhdistyksen puheenjohtaja Tuula Vallioniemen tavoittaa sähköpostitse tvallioniemi@gmail.com tai puhelimitse 044 285 2224. Yhteyttä saa myös yhdistyksen sähköpostin kautta orimattilanmarttayhdistys@gmail.com.