Vuosi 2021 on marttajärjestön uuden strategiakauden toinen vuosi. Tänä vuonna teemana on kohtuullisuus. Haluamme, että yksi maapallo riittää.

Orimattilan Marttayhdistys pyrkii tämän lisäksi myös kasvattamaan jäsenistöään tai ainakin pitämään sen samana. Pyrimme myös lisäämään vapaaehtoistoimintaa. Toiminnan perustana säilyvät kuukausittaiset jäsenillat kesä- ja heinäkuu pois lukien. Jäseniltoja voidaan teemoittaa esim. tekstiilien vastuullinen kuluttaminen, käsityöt, puutarha, varautuminen ja kolmen päivän kotivara, kulttuuritapahtumiin, hyvinvointi ja liikunta jne. Jäseniltoihin voidaan myös kutsua mielenkiintoisia vierailijoita.

Vappumyyjäiset järjestetään mahdollisuuksien mukaan. Kevät retki on myös suunnitelmissa. Meidän yhdistyksemme vuoro on Martan päivien emännöinti. Marttailuviikkoa vietetään tänä vuonna 25.-31.10 teemana yksi maapallo riittää. Lokakuussa vietetään myös Puurokuuta.

Jatkamme yhteistyötä Mannerheimin liiton Orimattilan osaston, Orimattilan kaupungin ja seurakunnan kanssa. Kuulostelemme myös uusia yhteistyökumppaneita.

Viime vuoden talous on miinusvoittoinen. Monet suunnitellut tapahtumat jäivät toteuttamatta koronavirusepidemian takia. Sokos markkinakahvitus loppui kokonaan.

Yhdistyksen asioista tiedottaminen jatkuu entiseen tapaan sähköpostitse, tekstiviestein ja kirjeitse sekä Orimattilan Sanomien seurapalstaa ja Facebookia hyödyntäen.