Oriveden Martat

Pirkanmaa l Orivesi l oriveden.martat@gmail.com

Oriveden Martat ry

Yhdistyksemme on vuonna 1999 perustettu Orivedellä toimiva marttayhdistys. Tavoitteenamme on edistää kotien ja perheiden hyvinvointia toiminnallamme Marttojen arvoperinteen mukaisesti.
Marttailemme erilaisten teemojen, luentojen ja kurssien parissa, teemme retkiä, teemme hyväntekeväisyyttä  ja opimme toinen toisiltamme. Keräämme tuloja yhdistyksellemme mm. järjestämällä erilaisia tapahtumia, myymällä lättyjä tapahtumissa jne.
Marttailu on yhdessä toimimista, uuden oivaltamista ja oppimisen iloa. Meitä on monen ikäisiä, monilta eri ammattialoilta ja monenmoisten harrastusten piireistä. Se onkin yksi voimavaroistamme ja arvostamme sitä. Toivotamme uudet jäsenet lämpimästi tervetulleiksi joukkoamme rikastuttamaan!

Martoilla on monipuolista toimintaa

Martat on kansalaisjärjestö, joka edistää kotien ja perheiden hyvinvointia ja kotitalouden arvostusta. Marttojen toimintaan on helppo tulla mukaan.

Tutustu Marttoihin Uusin Martat-lehti

Martoissa toimitaan sen puolesta, että kaikilla ihmisillä, kaikenlaisissa kodeissa, olisi hyvä olla.

Marttaliiton asiantuntijat kotitalousalan maailmankongressissa

Valtakunnallinen Energiansäästöviikko 10.–16.10.

Energiansäästö on nyt ajankohtaista. Jokainen voi vaikuttaa energian riittävyyteen ja hintaan. Energiansäästö on hyväksi ympäristölle, omalle kukkarolle ja yhteiskunnalle.

Energiajärkeä joka kotiin

Isoäidin siivousvinkit

Sooda, suola, sokeri ja etikka ovat usein tehokkaita puhdistusaineita. Katso vinkit videolta!

Marttojen vuoden 2022 teema on kohtaaminen ja yhdenvertainen arki