Syyskausi 2019

 

Marttaillat pääsääntöisesti klo.18.00 alkaen Kastellin Palvelukeskukselle (Ranta-Kastellintie 6), muut marttailtapaikat ja poikkeavat aloitusajat löytyy ohjelmasta

*Ohjelmaa päivitetään kokoajan kunhan saamme vahvistettua marttailtojen aiheet

3.9 Syyskauden aloitus

Illan ohjelmana on syyskauden ohjelmaan ja toisiimme tutstumista, sekä jaetaan kahvitusvuorot ja katsotaan marttaillan emäntien tehtävät läpi. (Innokkailta emäntävuorolaisia voi ilmoittautua myös tuohon syksyn ensimmäiseen marttailtaan kahvittamaan). Lisäksi laputetaan sukkakeräykseen kertyneitä sukkia, tuo nyt viimeiset omissa varastoissa olevat sukat myös laputettavaksi.

14.9 Marttamatka Rovaniemelle

Yhdistys tekee marttamatkan Rovaniemelle la 14.9., matkaan lähdetään klo.7 ja iltasella palataan takaisin kotiin. Päivän aikana tutustutaan Arktikumiin, syödään hyvin, shoppaillaan Napapiirillä, tavataan mahdollisesti rovaniemen marttoja ja ajellaan kotiin Ranuan viinitilan kautta. Reissun omavastuuhinta on jäsenille 25€ (sis.bussikyydin, näyttelyopastuksen ja sisäänpääsyn arktikumiin, sekä ruoan ja kahvin), muille hinta on 50€. Ilmoittautuminen elokuun loppuun mennessä (matka järjestyy mikäli lähtijöitä on 20hlöä). Ja omavastuu kerätään 3.9 marttaillassa. Ilmoittautumiset yhdistyksen sähköpostiin oulunsuunmartat1967@gmail.com elokuun loppuun mennessä!

17.9 Somepoliisi Lauri Nikula

ohjaa turvalliseen netinkäyttöön unohtamatta sen hyödyllisyyttä

1.10 Nosh vaatteet, paikka ilmoitetaan myöhemmin

Lisätietoa vaatteista: Nosh

15.10 Heidi Niemelä on ottanut digin haltuun!

Illan aikana kuulemme netin tuomista mahdollisuuksista, mitä kaikkea siellä voi tehdä, huvia ja hyötyä!

29.10 Marttailta teen merkeissä, Oulujoen Pappila

Aittatorin Kofeiinikomppanian esittelijät kertovat meille erilaisista tee laaduista ja niiden nauttimisesta. Mahdollisuus myös ostaa heidän laadukkaita tuotteita!
Lisätietoa: Kofeiinikomppania

12.11 Käsihemmotteluilta Foreverin Aloe vera -tuotteilla , Päivi Laakso-Katajamäki

Marttaillan aikana kuullaan tuotteista, ja tehdään käsien hemmottelua.
Hemmottelutuotteiden pääraaka-aineena on Aloe vera, jonka ihoa hoitavat ja uudistavat vaikutukset on tunnettu jo vuosituhansia. Tuotteina  korkealaatuiset Forever Living Productsin tuotteet.

26.11 Kirjailijavieras Pirkko Jurvelin

Lisätietoa:  Kirjailija Pirkko Jurvelin

10.12 Lääkäri luennoimassa, aihe täsmentyy myöhemmin

Vierailupäivät Castell-kodille ilmoitetaan myöhemmin.

Jaa sivu