COVID-19 rajoitukset vaikuttavat toimintaamme. Jäsentemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja pyrimme järjestämään tapahtumat siten, että turvavälien noudattaminen on mahdollista. Suosittelemme tapahtumissa maskien käyttöä ja kehoitamme osallistmaan toimintaamme vain terveenä. 

Alta näet Pertunmaan Marttojen syyskaudelle 2021 suunnitellun ohjelman. Mahdollisista poikkeuksista ilmoitamme erikseen. Ajankohtaisimman tiedon tulevista tapahtumista löydät Facebook-sivuiltamme sekä Whatsapp-ryhmästä.

Kesällä kiinnostavaa ohjelmaa

Kannustamme jäseniämme järjestämään Marttailtoja kiinnostuksen kohteidensa pohjalta! Jos haluat järjestää Marttaillan, ota yhteyttä puheenjohtajaamme Pirjo Kallioon, p. 050 3453093 tai kallio.pipsa@gmail.com

Kässäkahvila järjestetään aina kuukauden kolmantena lauantaina vuoroviikoin Kuortin kylätalolla, Vanhatie 100 ja Jokituvalla, Virastokuja 1.

Seuraamme vallitsevaa pandemiatilannetta ja pyrimme varmistamaan jäsentemme turvallisuuden tilaisuuksissamme. Suunnitelmat ovat alustavia ja muutokset mahdollisia.

Tämä kesä omistetaan kurpitsojen kasvatukseen, jotka esitellään Marttojen torivuorolla alkusyksystä.

Lisäksi neulomme ja virkkaamme lohtuhuiveja leskeytyneille. 

Pvm Klo Tapahtuman kuvaus Paikka
28.8. 10-14 Marttojen torivuoro: Lettujen ja kahvin tms. myyntiä, arpajaiset ja kasvatettujen kurpitsoiden esittelyä Tori
18.9. 13-16 Kässäkahvila: ovikoristeet munakennoista. Ota mukaasi munakennoja (2-3 kpl), sakset ja liimapistooli, jos mahdollista myös naskali/terävä ruuvimeisseli, pala styroksia, jatkojohto, pöydän suojaksi jätesäkki, maalia, valmis kranssipohja tai aineksia kranssiksi. Kranssin voi myös koota kotona ja kässäkahvilassa keskittyä ruusuihin – tai voit vain seurata ovikranssin valmistusta ja tehdä omia käsitöitäsi. Tilaisuus on kaikille avoin, voit siis tuoda mukana ystäväsi ja kertoa naapurille, kaikki ovat tervetulleita. Tarjolla kahvia ja kahvileipää, kahviraha 2€. Kuortin kylätalo, Vanhatie 100
16.10. 13-16 Kässäkahvila Jokitupa, Virastokuja 1
20.11. 13-16 Kässäkahvila Kuortin kylätalo, Vanhatie 100
Marttojen kirkkokahvit Pertunmaan seurakuntatalo
13.11.2021 13 Pikkujoulut: teatteriretki Mikkeliin Tenorit limessä -esitykseen ja tämän jälkeen ruokailu Mikkelin seudulla. Ajatuksena on yhdistää teatteriretki ja Marttojen perinteiset pikkujoulut tähän marraskuiseen kokopäiväretkeen. Marttayhdistys kattaa osan Marttojen kuluista ja jos tilaa on voi ystävän ottaa mukaan omakustannehintaan. Retken hinnaksi tulee Martoille n. 35€ ja avecille 65€, hinta varmistuu, kun olemme saaneet varattua ruokapaikan.
12/2021 Järjestöjen yhteiset joulumyyjäiset

Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia tapahtumalistaan, lähetäthän viestiä osoitteeseen: kallio.pipsa@gmail.com.