Pietarsaaren Martat ry

Keski- ja Etelä-Pohjanmaan Martat I Pietarsaari I pietarsaarenmartat@gmail.com

Tietoja meistä

Tiedoksi 21.5.2020: Suomen hallituksen tekemien linjausten mukaan koronavirustilanteen vuoksi rajoituksia on alettu vähitellen purkaa, mutta epidemia ei kuitenkaan ole vielä ohi ja siksi viranomaiset suosittelevat edelleen välttämään tarpeettomia kokoontumisia, matkustamista sekä ryhmäharrastus-toimintaa viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Tästä johtuen Marttaliitto tukee omilla menettelyillään viranomaisten toimintaa ja pyrkii ehkäisemään viruksen leviämistä. Marttaliiton ohjeen mukaan kesä-heinäkuulle suunnitellut marttayhdistysten kokoukset, tapaamiset, kurssit ja muut tilaisuudet siirretään tai perutaan ellei niitä kyetä järjestämään etäyhteyksin. Näin ollen Pietarsaaren Martat ry:n toiminta-suunnitelmaan merkityt tilaisuudet perutaan ja yhdistys palaa uudelleen asiaan elokuussa, kun tiedämme minkälainen tilanne koronaviruksen suhteen silloin on ja ovatko rajoitukset edelleen voimassa.

 

Onneksi kesä on tulossa ja voimme tavata läheisiämme ainakin ulkona. Huolimatta tästä erikoisesta tilanteesta toivotamme kaikille jäsenille hyvää kesää!

 

Helena Korkea-aho                  Arja Savela

puheenjohtaja                           sihteeri

 

___________________________________________________________________________

 

 

100-vuotiaan yhdistyksen Pietarsaaren Marttojen painopisteet ovat erilaiset ruokakurssit, käsityöt, retket (teatteri, tutustumiskäynnit) ja myyjäisiin osallistuminen. Tarvittaessa olemme vetämässä kurssseja alakouluikäisille lapsille tai muille ryhmille, kun asiasta sovitaan.

 

Puheenjohtaja ja rahastonhoitaja Helena Korkea-aho, helena.korkea-aho@multi.fi

 

Sihteeri Arja Savela

 

Hallitus kokoontuu Viktor Sundin tuvalla, Taljasepänkatu 6.

 

Toimintasuunnitelmassa näkyy tarkemmin missä Martat kokoontuvat kuukausittain.

 

Olet lämpimästi tervetullut toimintaan mukaan!

 

Toimintasuunnitelma vuodelle 2020

Kuvagalleria