Joulukuu:

5 Marttaa oli perinteisillä Joulu Etelänummella-tapahtumassa myymässä leivonnaisia ja käsitöitä. Tuotteet oli valmistettu 12:toista Martan voimin. Joulumarkkinoilla oli perinteisesti jouluinen tunnelma ja väkeä oli paljon liikkeellä.

Marraskuu:

Joulupuurolla Viktor Sundin tuvalla, mukana 12 Marttaa. Glögiä, ihanaa puuroa, kinkkuvoileipiä, joulutorttuja, kahvia ja konvehteja. Niin perinteisiä, mutta kaikille maistuvia. Joulun odotusta meille kaikille.

Syyskokouksessa Kuortaneella käytiin läpi toiminnan tilastointia sekä ideoita toiminnan suunnitteluun. Toki sääntömääräinen piirin syyskokous pidettiin päivän aikana. Piirin hallitukseen valittiin Pietarsaaren Martoista Arja Savela uutena kahden muun lisäksi. Päivään sisältyi ruokailua, kahvittelua ja verkostoitumista toisten Marttojen kanssa. Pietarsaaren Martoista mukana 2 Marttaa.

Jalkojen hoitoilta, mukana 8 Marttaa. Ritva Hietamäki kertoi miten tärkeää on jo kenkiä ostaessa huomioida jalkojen hyvinvointi. Kengät, pohjalliset, kuorinta, rasvaus….

Lokakuu:

Hallitus kokoontui suunnittelemaan loppuvuoden tapahtumia Viktor Sundin tuvalle.

Arkiruokaa on järkiruokaa-illassa valmistettiin juurisellerikeittoa, härkis-lanttupaistosta, tattarilehtikaalilettuja, uunijuuressalaattia, pataleipää ja piimävanukasta lakritsa-kuningatarhillokkeella. Illassa oli 11 ahkeraa Marttaa.

Elokuu:

Hallitus kokoontui suunnittelemaan syksyn ohjelmaa Sundin tuvalle.

Kesäkuu ja Heinäkuu:

Martat nauttivat kesäpäivistä.

Toukokuu:

Hurmaavia täytekakkuja valmistui 10 Martan voimin Etelänummen koulun keittiöllä. Iltaa vetämässä piiristä Tuija Biskop.

Huhtikuu:

Keski- ja Etelä-Pohjanmaamarttapiirin kevätkokoukseen Kälviälle osallistui yhdistyksen sihteeri. Kokouksessa käytiin läpi sääntömääräisiä asioita ja kuultiin mm. Kälviän mieskuoron lauluesityksiä sekä Naisten valmiusliiton asiaa Nasta-harjoituksista naisille. Toki päivän aikana vaihdettiin kuulumisia ja syötiin.

8 Marttaa kävi katsomassa draamakomediaa Liian paksu perhoseksi Vaasan kaupungin teatterissa.

Hallitus kokoontui suunnittelemaan kevään ohjelmaa Sundin tuvalle.

Maaliskuu:

Pannulappuja virkattiin Pietarsaaren kaupungin kirjastolla. Mukana 6 Marttaa. Erilaisia ohjeita hyödyntäen pannulaput alkoivat valmistua.

Helmikuu:

Vuosikokous ja järjestäytymiskokous Viktor Sundin tuvalla Pietarsaaressa. Vuosikokouksessa käytiin läpi kulunutta vuotta. Todettiin vuoden olleen poikkeuksellisen toiminnallinen. Hallitus järjestäytyi ja suunnitteli tulevaa vuotta.

Tammikuu:

Toiminnansuunnitteluilta Kokkolassa. Mukana 3 Marttaa. Illan aiheita olivat Marttatoiminnan esittely ja markkinointi some maailmaa hyödyntäen, netin kautta ja perinteisiä keinoja käyttäen. Illan aikana saatiin yrttitietoisku ja tehtiin helppoja iltaherkkuja.