Syyskuu:

Mausteinen makumatka Välimeren kautta Lähi-itään toteutui kuuden hengen voimin. Kotitalousneuvojan vetämänä illan aikana valmistui muun muassa baklavaa, hernefalafelejä ja kasvismoussakaa. Uusia makuja ja elämyksiä illan aikana!

Hallitus kokoontui seitsemän hengen voimin suunnittelemaan syksyn toimintaa. Tapaamisessa todettiin, että toisten näkeminen oli tärkeää ja päästiin päivittämään kunkin tapahtumia ja kokemuksia noin puolen vuoden hiljaiselon jälkeen. Päätettiin järjestää huomioiden toki valtakunnalliset ohjeet koronan osalta muun muassa ruokakurssi, käsityöilta ja musiikkitapahtumaan osallistuminen. Toimintasuunnitelma päivitettiin loppuvuoden osalle.

Helmikuu:

Sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Sundin tuvalla kahdeksan yhdistyksen jäsenen voimin. Kokouksessa käsiteltiin muun muassa uusia yhdistyssääntöjä, jotka Marttaliitto oli aiemmin laatinut sekä käytiin läpi toimintasuunnitelmaa vuodelle 2020. Toimintaa on jokaiselle kuukaudelle.

Tammikuu:

Marttoja tutustumassa piirin järjestämään toiminnan suunnitteluiltaan Kälviällä, mukana kaksi jäsentä.

Hallitus kokoontui Sundin tuvalle kertaamaan vuoden 2019 tapahtumia ja miten 100-vuotias yhdistys aikoo 20-luvulla näkyä ja toimia yhdistyksenä Pietarsaaressa. Monenlaisia ajatuksia nousi esille ja niitä työstetään lisää Kälviän toiminnan suunnitteluillan jälkeen helmikuussa. Ainakin pikkukokkikursseja on tulossa alakouluikäisille talvilomaviikolla.