Tapahtumistamme löydät tietoja myös facebookista. Tällä sivulla tapahtumia alkaen 2018.

marttailta puheenjohtajan kotona.

Retkikohteina taidekoti Kirpilä ja Päivälehden museo. Lounas nautittiin Aleksanteri Loungessa, missä marttavinkein valmistettu kasvispata oli makunystyröitä kutkuttava kokemus. Mielenkiintoisen päivän päätteeksi tehdyt edulliset ostokset Marimekon myymälässä Herttoniemessä tuovat pitkään piristystä retkeläisten kodeissa ja jännittävien seikkailujen jälkeen Kauniaisissa nautitut huoltoasemakahvit saivat jomottava kahvihampaat rauhoittumaan.

Opas kertoi alueen 102 vuoden aikaisesta historiasta ja kahvittelun jälkeen pääsimme tutustumaan Särkyneen sydämen kirkkoon ja Pyhän Birgitan kappeliin. Hiljaisuuden puutarhassa kukkivat omena- ja kirsikkapuut ja lempeä ilta tarjosi elämyksiä kaikille aisteille.

Björknäsin seurojentalossa järjestettiin iltamat lauantaina eli 28.7.
Vierailijoille oli rennon yhdessäolon, kahvion herkkujen, arpavoittojen, laulun ja tanssin lisäksi tarjolla myös Marttaliiton patalappukampanjan hengessä kotiin viemisenä oma patalappu. Sote-hupailusta puolestaan kuvat kertonevat enemmän kuin tuhat sanaa....
Kiitos kaikille iltamiimme osallistuneille, ja sen toteuttamiseen sekä ennen, juhlan aikana että sen jälkeen myötävaikuttaneille!

Jaa sivu