Porin Kässämartat toimintaryhmä

Tietoa toiminnasta

 

 

Toimintakalenteri  Syksy 2018

Kaikki syksyn illat ovat sellaisia, että voit tuoda omia mallejasi muiden katsottavaksi ja ottaa oppia muiden töistä. Illan vetäjällä on luonnollisesti muutama idea muille jaettavaksi, mutta yhdessä ideointi tuo mukavasti uutta.

to 20.9. klo 18 Mitä tehdä lankakerien lopuista, kun patalaputkaan ei enää kiinnosta? Mukaan jämälankoja ja niihin sopivat puikot/koukut. Marttojen toimitilat, Valtakatu 7.

to 18.10. klo 18 Yhden illan käsityöt. Tuo mukanasi parhaat ideasi ja jaa ne muiden kanssa. Mukaan koko käsityökori tarvikkeineen.  Marttojen toimitilat, Valtakatu 7.

ti 23.10. klo 18 Merja Ojanperä esittelee Kauneimmat villasukat kirjaansa ja siinä olevia sukkia sekä antaa vinkkejä sukan neulontaan. Seurakuntakeskus, Itäpuisto 14.

to 22.11. klo 18 Joulun askarteluvinkkejä. Illan sisällöstä tarkemmin myöhemmin.  Marttojen toimitilat, Valtakatu 7.

Lisätietoja antaa Kirsi Vesterbacka

Porin Marttayhdistyksen vuoden käsityönäyttelyn aiheena on patalaput, pannunaluset, patakintaat ja muut keittiön suojatekstiilit. Näyttely pidetään marttaillassa ti 20.11. klo 18 Seurakuntakeskuksessa. Illan aikana askarrellaan yhdessä käpykransseja. Näyttelyyn osallistuvien kesken arvotaan palkinto.

Lisätietoa saat Kirsi Vesterbackalta esim. lähettämättä sähköpostia osoitteeseen porinkassamartat (ät) gmail.com

 

Jaa sivu