Kevään ja kesän ohjelmaa, tervetuloa mukaan!

Keskiviikkona 28.3. yhdistys vierailee FinnForel-kalalaitoksella. Kokoontuminen ennakkoon ilmoittautuneille on Satakunnankadulla, portti1 P-alueella klo 15.45. Siinä kyytejä yhdistellään ja jatketaan sitten matkaa itse laitokselle.

Riikinnevan jätevoimalaitoksen vierailu on keskiviikkona 11.4. Vierailulle ilmoittautuneet kokoontuvat Warkauden Porttiin klo 14.30 ja jatkavat siitä matkaa yhteiskyydeillä Riikinnevalle. Ilmoittautumiset Katrille p. 040 5387616 tai ruuskakm@gmail.com.

Keskiviikkona 25.4. klo 17.00 järjestetään Keskuskonttorilla Arkiruoka on järkiruokaa-ketjukoulutuksen ilta yhdistykselle. Ilmoittautumiset ja ruoka-allergiat Katrille.
Tähän kokoontumiseen pyydetään toimitettavaksi patalapputempauksen patalaput, jotta käytettävissä olevien patalappujen määrä saadaan selville. Illan aikana osa voisi tehdä keittiötöitä ja osa kirjoittaa sekä kiinnittää jaettaviin patalappuihin tervehdyksiä. Tervehdykset ommellaan parilla pistolla töihin kiinni.

Yhdistyksen oma kevätretki Outokumpuun vanhaan kaivokseen järjestetään tiistaina 8.5. Ruokailun ja esittelyjen kesto on kolme tuntia. Omavastuuosuus matkasta on 30 euroa, sen maksaa jokainen kevätretkestä siis itse, ja ylimenevän osuuden maksaa jäsenilleen yhdistys. Ilmoittaudu Sirpa Kosuselle puh. 0400 375 800.

VekaraVarkaus-viikon piirakkapaja järjestetään tiistaina 12.6. Keskuskonttorilla. Lapset jaetaan ryhmiin, jotka vaihtuvat 30 minuutin välein. Tällä hetkellä pajaan töihin on ilmoittautunut mukaan 11 henkilöä ja työväkeä tarvitaan vielä lisää! Puuron keittäminen tapahtuu edellisenä päivänä, maanantaina 11.6. Ilmoittaudu Katrille tai Tuulalle tuula.savo@gmail.com puh. 040 8396 705.

Samalla viikolla järjestetään kesäkatuilta torstaina 14.6. Töihin vohvelinpaistoon ja myyntiin tarvitaan vähintään 8 henkilöä! Ilmoittaudu Katrille tai Tuulalle

 

 

Piirin koulutukset Varkaudessa:

 

Kotikeittiön kalaviikko-ketjukoulutus ke 18.4.

Lisää tapahtumia ja koulutuksia löydät osoitteesta:
https://www.martat.fi/marttapiirit/savo/tapahtumat/

 

Jaa sivu