TAPAHTUMAT SYKSY 2022 / KEVÄT 2023

Tällä sivulla on ajantasalla olevat tiedot Rannankylän Marttojen tapahtumista.

 

JOULUATERIA JA 105 VUOTISJUHLA

Sunnuntaina 4.12. klo 14 Kahvikulmassa, Toritie 8.
Rannankylän Martat ry täyttää joulukuussa 105 vuotta. Yhdistys tarjoaa kaikille jäsenilleen jouluaterian. Myös puolisot voivat osallistua, mutta he maksavat itse ateriansa. Ruokailun yhteydessä on yhteislaulua.yms.
Yhdistyksen jäsenille on lähetetty tästä sähköposti tai tekstiviesti tai whatsapp-viesti. Ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 18.11. Liisa Ikäläiselle puh. 040 7313085. Toivomus: ilmoittaudu ensisijaisesti laittamalla teksti- tai whatsapp-viesti tai vastaamalla sinulle asiasta lähetettyyn sähköpostiin. Voi toki soittaakin. Kerrothan samalla, jos sinulla on erikoisruokavalio.

 

  LEIVOTAAN YHDESSÄ

Keskiviikkona 14.12. alkaen klo 9 Seurakuntatalon keittiössä. Leivomme kahvikakkuja myytäväksi Joulupuodissa.
Mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta (8 leipomaan ja 2 muihin tehtäviin). Omat essut ja sähkövatkain mukaan. Jos sinulla on pieniä kakkuvuokia, niin ota niitäkin mukaan. Ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 9.12. Liisa Ikäläiselle puh. 040 7313085.
Tilanne 17.11. Leipojat on jo saatu, tarvitaan vielä kaksi henkilöä muihin tehtäviin.

 

 

  JOULUPUOTI

Lauantaina 17.12. klo 9 – 13. PopUp-myymälän tiloissa, Toritie 8, Pielavesi.
Myydään marttojen leipomia kahvikakkuja ja muita leivonnaisia. Arpajaiset.
Käteismaksu. Tervetuloa ostoksille ja  / tai muuten vain juttelemaan marttojen kanssa.

 

  KÄSITYÖILTA

Keskiviikkona 4.1.2023 klo 18 Päiväkeskuksen tiloissa Ikälässä, Toritie 6, Pielavesi.
”Vanhan ajan ompeluseura”. Seurustellaan ja kukin voi tehdä omia käsitöitä. Kahvitarjoilu. Kaikille avoin tilaisuus. Tervetuloa!

 

RANNANKYLÄN MARTTOJEN TOIMINNASTA ON TEHTY UUSI KUVAKIRJA ”RANNANKYLÄN MARTAT 100 VUOTTA JUHLAVUOSI KUVINA”. NIITÄ TILATTIIN KAKSI. TOINEN MENEE KOTISEUTUARKISTOON JA TOISEEN PÄÄSEE TUTUSTUMAAN MARTTATAPAAMISISSA.

 

RANNANKYLÄN MARTTOJEN TOIMINNASTA ON TEHTY KUVAKIRJA ”RANNANKYLÄN MARTAT KUVIA VUOSILTA 2010 – 2016”. NIITÄ TILATTIIN KAKSI. TOINEN MENEE KOTISEUTUARKISTOON JA TOISEEN PÄÄSEE TUTUSTUMAAN MARTTATAPAAMISISSA.