RANNANKYLÄN MARTAT RY

TOIMINTAKALENTERI 2020 

Toimintakalenteri on yhdistyksen hallituksen hyväksymä suunnitelma vuoden tapahtumista. Suurin osa tapahtumista on kaikille avoimia. Osa tapahtumista on yhdistyksen jäsenille. Tapahtuma on hyvä aina vielä tarkistaa tapahtumakalenterista, jossa on uusimmat tiedot.
Toimintakalenteri lähetetään helmi-maaliskuun vaihteessa sähköpostin liitteenä yhdistyksen jäsenille, joilla on sähköposti, ja toimitetaan paperisena niille jäsenille, joilla ei ole sähköpostia.

RANNANKYLÄN MARTTOJEN KAIKKI TAPAHTUMAT ON PERUTTU MAALISKUUN PUOLESTA VÄLISTÄ AINAKIN HEINÄKUUN 2020 LOPPUUN ASTI KORONAVIRUKSEN TAKIA. MARRAS-JOULUKUUN KAIKKI TAPAHTUMAT ON MYÖS PERUTTU. 

TAMMI – TOUKOKUU:

Martat kertovat entisajan elämästä Rannankylän koulun oppilaille kevään aikana. Ajankohta vielä avoin.
TO 13.2. klo 18.00 Maailman suurin marttailta Pielaveden marttayhdistysten jäsenille ja ystäville, Kahvikulmassa.
TI 25.2. Päiväkoti Tarulinnassa martat kertovat vanhoista asioista ja maistellaan laskiaispullia.
KE 26.2. klo 18.00 Vuosikokous Ikälässä, Toritie 6
KE 11.3. klo 18.00 Jalkahoitoilta Ikälässä, jalkahoitaja Lea Savolainen. Kaikille avoin tilaisuus. Erityisesti mukaan kutsutaan Pielaveden muiden marttayhdistysten jäseniä.
KE 22.4. klo 17.30 – 19.30. Makramesolmeilukurssi. Teemme Amppeleita. Paikka: Pielaveden käsityökeskus Pumpuliina, Toritie 6. Käsityökeskuksen kurssi. Rannankylän Marttojen jäsenille. Yhdistys maksaa kurssimaksun, jokainen osallistuja maksaa itse tarvikkeensa. Enintään 14 osallistujaa. Ilmoittautuminen viimeistään 14.4. Liisalle puh. 040 7313085.
Muuripohjalettujen paistaminen lapsille päiväkoti Tarulinnassa. Tarvitaan vapaaehtoisia.

 

KESÄ – HEINÄKUU:

Muuripohjalettujen paistaminen Hakalan, Repomäen ja Ilonakodin vanhuksille. Tarvitaan vapaaehtoisia.
TI 2.6. Puutarharetki Mikkelin seudulle. Myöhemmin asiasta tarkemmin.
Juhannusviikolla muuripohjalettujen paistaminen vanhuksille Pielakodissa, yhdessä Säviän Marttojen kanssa. Myös muiden marttayhdistysten jäsenet ovat tervetulleita. Tarvitaan paljon vapaaehtoisia, paistamaan, auttamaan vanhuksia ja seurustelemaan heidän kanssaan. Myöhemmin asiasta tarkemmin.
La 25.7. Perinnepäivä Kotiseutumuseolla. Tarvitaan paljon vapaaehtoisia.  Myöhemmin asiasta tarkemmin. PERUTTU

 

ELO- LOKAKUU:

PE 7.8. UKK-juhla. Ennen sitä Rannankylän Martat valmistavat / tarjoavat / myyvät muikku- tai kalasoppaa. Tarvitaan paljon vapaaehtoisia. Myöhemmin asiasta tarkemmin. PERUTTU
Syyskuussa lankojen värjäystä Jaanan luona, myöhemmin asiasta tarkemmin.
Kodin paloturvallisuusilta –palotoimen edustaja. Yhteistyössä kansalaisopiston kanssa. PERUTTU
Hapankaalin valmistusta – myöhemmin asiasta tarkemmin.

 

MARRAS – JOULUKUU:

KE 18. 11. klo 18.00 Jäsenilta ja joulukahvit Ikälässä. Suunnitellaan vuoden 2021 toimintaa.
SU 29.11. Jouluruokailu. Yhdistys tarjoaa jouluruoan kunniajäsenille, yhdistyksen toimihenkilöille, tänä vuonna yhdistyksen talkoolaisina / vapaaehtoistyössä toimineille. Muut ruokailijat maksavat itse ruokansa. Paikka ilmoitetaan myöhemmin. PERUTTU
Leivotaan yhdessä leivonnaisia joulukuussa Joulupuotiin ja myös arpajaisten päävoitoksi. Myöhemmin asiasta tarkemmin.
LA 12.12. Joulupuoti, myöhemmin asiasta tarkemmin.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

RANNANKYLÄN MARTTOJEN KÄSITYÖTEMPAUS:

Vuoden 2020 aikana Rannankylän Martat neulovat sukkia, jotka annetaan Pelastakaa Lapset ry:n Pielaveden osaston kautta paikkakunnan vähävaraisille perheille. Sukkia neulotaan eri ikäisille lapsille ja nuorille sekä perheiden äideille ja isille. Äideille ja nuorille voi neuloa myös lapasia. Neulomme sukkia myös muille tarvitseville mm. vanhuksille hoitolaitoksissa. Valmiit sukat ja lapaset voi tuoda eri tapahtumiin tai antaa yhdistyksen toimihenkilöille.

 

Toimintakalenterin tarkennetut tiedot voit tarkistaa tapahtumakalenterista kotisivuiltamme osoitteesta https://www.martat.fi/marttayhdistykset/rannankylan-martat-ry/
Tarkemmat tiedot löytyvät myös Pielavesi-Keitele lehden ”seurat ja järjestöt” palstalta lähempänä tapahtuman ajankohtaa.
Muista tutustua myös Savon Marttojen eli marttapiirin tapahtumiin ja kursseihin osoitteessa https://www.martat.fi/savo/tapahtumat/