KÄSSÄMARTAT 

Yhdessä on mukava viettää aikaa käsitöiden ja käsillä tekemisen merkeissä. Tapaamiset ovat kaikille avoimia.
Tarkemmat ajankohdat tapahtumakalenterissa.
Tervetuloa mukaan iloiseen porukkaan.

 

KOIVUNRISUJA KERÄÄMÄSSÄ JA PUSSITTAMASSA 5.3.2019

Kävimme aurinkoisena pakkaspäivänä Kyllikin pihapiirissä keräämässä ja pussittamassa koivunrisuja parin viikon päästä pidettävää risulintukurssia varten.

MARTTOJEN RISULINTUKURSSI 20.3.2019.

Ohjaajana Paula Toivainen. Koivunrisuista syntyi hienoja lintuja. Olipa jälleen mukavaa.

SUKKIA PIELAVEDEN NEUVOLAAN

18.3.2019 luovutimme 61 paria sukkia Pielaveden neuvolalle jaettavaksi perheille, jotka saavat tänä vuonna vauvan. Sukista 20 paria olivat äideille & isille, 19 paria sisarusten sukkia ja 24 paria vauvajunasukkia. Olemme jo alku vuodesta vieneet sukkia neuvolaan ja viemme vielä lisää tämän vuoden aikana.

BETONIASKARTELUA 19.8.2019

Kahdeksan marttaa ja betoniaskartelu. Teimme liinoista kukkien tai kynttilöiden alusia. Betonissa uitettiin nalleja, kissa, apina, ötökkä. Täytettiin saappaita. Oli hyvin sateinen ja tuulinen päivä Pielavesi järven rannalla, mutta autotallissa oli hyvä touhuta.  Vietimme hauskan iltapäivän Kyllikin kesämökillä ja Kyllikki tarjoili meille maittavat kahvit.

HIMMELEITÄ ARPAJAISVOITOIKSI

Rannankylän Martoilla on joulukuussa Joulupuoti ja siellä myös arpajaiset. Olemme lokakuussa kaksi kertaa kokoontuneet tekemään olkihimmeleitä arpajaisvoitoiksi. Kaksi himmeliä on valmiina. Kolmas himmeli on vielä kesken eli himmelin ja muiden käsitöiden tekeminen Joulupuotiin jatkuu 15.11. Nämä kuvat on lokakuulta. Ohjaajana Paula.

VALMIIT HIMMELIT

KOLMAS HIMMELI JA MUITA KÄSITÖITÄ

Marraskuun 15. päivä teimme loppuun kolmannen arpajaisvoitoksi Joulupuotiin tulevan himmelin ja teimme muitakin käsitöitä Joulupuotiin.

Tässäpä vielä kaikki meidän yhdessä tekemät valmiit himmelit, jotka ovat siis arpajaisvoittoja Joulupuodissa, joka on siis 14.12. Kahvikulman päädyssä olevassa tilassa torin laidalla.