MARTTAKÄVELY, ASKELEITA KYLÄNRAITILLA 18.4.2021

Ensimmäisellä Marttakävelyllä lähdimme liikkeelle torilta. Reitti, jota kävelimme oli tori – Toritie – Ikäläntie – Irjalantie – Kyöstiläntie – Pieksupetäjäntie – Rantaraitti – Puustellintie – tori.
Käveltiin leppoisasti, tarinoita kertoen, kuunnellen, yhdessäolosta nauttien. Tavoitteena oli kertoa, kuulla ja koota osallistujien omia muistoja, tarinoita kirkonkylän olemassa olevista sekä aiemmin siellä olleista rakennuksista, asukkaista ja elämästä. Paljon muistoja löytyikin reitin varrelta. Juteltiin miten täällä on ennen eletty.
Lopuksi nautimme omat termospullokahvit torilla. Aurinko helli meitä, kävelijöitä oli 23. Tapahtuma oli kaikille avoin.

 

MARTTAKÄVELY, ASKELEITA KYLÄNRAITILLA 16.5.2021

Tällä Marttakävelyllä lähdimme liikkeelle ev. lut. kirkon parkkipaikalta ja palasimme lenkin päätteeksi kirkkorannan penkeille kahvittelemaan. Reitti, jota kävelimme oli kirkko – Kirkkotie – Oikopolku – Harjutie – Saraheinäntie – Pappilantie – srk-talon oikopolku – Rantaraitti – kirkko.
Jälleen käveltiin leppoisasti, osallistujien muistoja kuunnellen, yhdessäolosta nauttien.  Ennen kävelyn alkamista näytti siltä, että tulee ukonilma, ei tullut. Kun tapahtuma oli puolentoistatunnin päästä ohi, ukkospilvet alkoivat nousta taivaalle. Jälleen sää suosi meitä. Osallistujia oli 9.  Tapahtuma oli kaikille avoin.