MAAILMAN SUURINTA MARTTAILTAA

vietettiin torstaina 31.1.2019 klo 17 – 19 Kahvikulmassa.
Rannankylän Martat olivat kutsuneet Pielaveden kaikkien marttayhdistysten jäsenet juhlimaan. Mukana oli 50 Rannankylän, Heinämäen ja Joutsenniemen yhdistysten marttaa.
Maailman suurin marttailta käynnisti Marttojen 120-vuotisjuhlavuoden. Martat kokoontuivat samaan aikaan ko. torstaina eri puolilla Suomea juhlimaan yhdessä. Juhlapäivä oli marttajärjestön yhden perustajajäsenen, Alli Nissisen, nimipäivä.
KAHVIKULMAN AMMATTILAISET TEKIVÄT KAKUN KOTIMAISISTA AINEISTA, PÄÄLLÄ MUSTIA VIINIMARJOJA JA KARPALOITA.

PIELAVESI-KEITELE LEHDESSÄ 6.2.2019

PÄIVÄKOTI TARULINNASSA 26.2.2019

RANNANKYLÄN MARTAT TEKIVÄT LASKIAISPULLIA JA TARINOIVAT LASKIAISPERINTEISTÄ LASTEN KANSSA.

LAAJAKUMMUN TILALLA 24.4.2019

Rannankylän Martat vierailivat Laajakummun tilalla Pielavedellä. Tilalla on hevosia ja paljon, paljon lampaita. Kiitos tarjoilusta ja tilan esittelystä laajakumpulaisille.

TEATTERIRETKI KUOPIOON 11.5.2019

Äidinmaa musikaali kaupunginteatterissa

MUURINPOHJALETTUJA PIELAKODISSA 17.6.2019

Rannankylän Martat ja Säviän Martat paistoivat muurinpohjalettuja Pielakodin asukkaille ja työntekijöille. Etukäteen oli tilattu 110 letun tarpeet. Haitarin soitto ja yhteislaulut viihdyttivät vanhuksia. Sääkin suosi ja osa vanhuksista oli ulkona. Rannankylän Marttojen puolesta kiitos meidän talkoolaisille ja oli mukava ilahduttaa vanhuksia Säviän Marttojen kanssa. Sovimme jo, että ensi kesänä uudestaan.

MUURINPOHJALETTUJA PAISTETTIIN NELJÄLLÄ PANNULLA.

Vanhusten omaiset, martat ja palvelukodin työntekijät avustivat vanhuksia. Esko soitti haitaria ja hänen mukanaan oli laulajia. Yhteislaulu sujui hienosti.

 

Jaa sivu