Rannikon Martat on perustettu vuonna 2018. Toimimme Kymenlaakson rannikkoalueella eli Kotkan, Haminan ja Pyhtään seudulla. Toisinaan saatamme järjestää esimerkiksi retkiä muuallekin. Ydintoimintamme muodostuu käsitöiden, liikunnan, ruoan ja kodin ympärille.

Tapahtumat
Tapahtumamme löytyvät tapahtumakalenterista tai suljetusta facebook-ryhmästä. Tapahtumiin ilmoittautuminen tapahtuu vain facebookin kautta. Pyrimme järjestämään monipuolisesti toimintaa pari kertaa kuukaudessa. Tapaamme vaihtelevasti arkisin ja viikonloppuisin, jotta jokaisella olisi mahdollisuus osallistua.

Toimintaa saa järjestää kuka vain jäsenistämme. Oletko aina halunnut kokeilla aikuisbalettia tai juurileivontaa? Järjestä meille tapahtuma! Pidä ilta itse tai etsi aiheen tunteva vetäjä. Meillä on selkeät ohjeet tapahtuman järjestämistä varten. Pulmatilanteissa saat apua hallitukselta tai muilta jäseniltä.

Suunnittelemme toimintakalenteriamme kahdesti vuodessa, mutta koska vain kalenteriamme voidaan täydentää ”kesken kauden”.

Uutta syksyllä 2020! Järjestämme kerran kuukaudessa perinteikkään marttaillan korttelikoti Naapurissa. Illat ovat eri viikonpäivinä, jotta mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan vähintään kerran. Marttaillat pitävät sisällään rentoa yhdessäoloa, kupposen kuumaa ja ehkä pientä purtavaa. Lapsetkin ovat tervetulleita mukaan, kuitenkin oman vanhemman valvonnassa. Toisinaan illoissa voi myös olla erityinen teema/aihe, niistä kerromme lisää facebookin tapahtumissa ja tapahtumakalenterissa.

Facebook-ryhmä
Facebook-ryhmämme on ilmoitustaulumme ja kanava kaikkeen toimintaamme. Suljettuun ryhmään ovat tervetulleita kaikki marttayhdistyksemme toiminnasta kiinnostuneet. Tule tutustumaan! Marttajäsenyyttä ei siis vaadita. Ryhmästä löytyy tapahtumakalenteri ja tapahtumiin ilmoittautuminen tapahtuu vain ja ainoastaan ryhmän kautta. Ryhmä toimii myös paikkana tapahtumien ideoinnille ja suunnittelulle.

Marttajäsenyys
Tapahtumamme ovat yleensä maksullisia ja avoimia kaikille facebook-ryhmämme jäsenille. Marttajäsenyyden maksaneille (eli marttayhdistykseemme liittyneille) tapahtumat ovat edullisempia kuin ei-jäsenille. Usein tapahtumissamme on maksimiosallistujamäärä. Tapahtuman täyttyessä marttajäsenet ovat etusijalla.

Marttajäsenenä saat muun muassa Martat-lehden kuusi kertaa vuodessa, erilaisia jäsenetuja ja mahdollisuuden osallistua monenlaisiin marttaopintoihin. Voit ostaa marttajäsenyyden martanpuodista. Valitse yhdistysvalikosta Rannikon Martat.

Tervetuloa mukaan!