Rannikon Martat on perustettu vuonna 2018. Toimimme Kymenlaakson rannikkoalueella eli Kotkan, Haminan ja Pyhtään seudulla. Toisinaan saatamme järjestää esimerkiksi retkiä muuallekin. Ydintoimintamme muodostuu käsitöiden, liikunnan, ruoan ja kodin ympärille.

Tapahtumat

Tällä hetkellä kokoonnumme monipuolisten marttatapahtumien merkeissä kerran-pari kuukaudessa. Keväällä 2022 luvassa mm. joogaa, twerkkausta, villiyrttejä sekä wine tastingia.

Tapahtumamme löytyvät tapahtumakalenterista tai suljetusta facebook-ryhmästä. Tapahtumiin ilmoittautuminen tapahtuu vain facebookin kautta. Pyrimme järjestämään monipuolisesti toimintaa pari kertaa kuukaudessa. Tapaamme vaihtelevasti arkisin ja viikonloppuisin, jotta jokaisella olisi mahdollisuus osallistua.

Toimintaa saa järjestää kuka vain jäsenistämme. Oletko aina halunnut kokeilla aikuisbalettia tai juurileivontaa? Järjestä meille tapahtuma! Ohjaa ilta itse tai etsi aiheen tunteva vetäjä. Meillä on selkeät ohjeet tapahtuman järjestämistä varten. Pulmatilanteissa saat apua hallitukselta tai muilta jäseniltä.

Suunnittelemme yhdessä toimintakalenteriamme kahdesti vuodessa, mutta kalenteriamme voidaan täydentää aina ”kesken kauden”.

Facebook-ryhmä
Facebook-ryhmämme on ilmoitustaulumme ja kanava kaikkeen toimintaamme. Suljettuun ryhmään ovat tervetulleita kaikki marttayhdistyksemme toiminnasta kiinnostuneet. Tule tutustumaan! Marttajäsenyyttä ei siis vaadita. Ryhmästä löytyy tapahtumakalenteri ja tapahtumiin ilmoittautuminen tapahtuu vain ja ainoastaan ryhmän kautta. Ryhmä toimii myös paikkana tapahtumien ideoinnille ja suunnittelulle.

Marttajäsenyys
Tapahtumamme ovat yleensä maksullisia ja avoimia kaikille facebook-ryhmämme jäsenille. Marttajäsenyyden maksaneille (eli marttayhdistykseemme liittyneille) tapahtumat ovat edullisempia kuin ei-jäsenille. Usein tapahtumissamme on maksimiosallistujamäärä. Tapahtuman täyttyessä marttajäsenet ovat etusijalla.

Marttajäsenenä saat muun muassa Martat-lehden kuusi kertaa vuodessa, erilaisia jäsenetuja ja mahdollisuuden osallistua monenlaisiin marttaopintoihin. Voit ostaa marttajäsenyyden martanpuodista. Valitse yhdistysvalikosta Rannikon Martat.

Tervetuloa mukaan!