Rauman Lännen Martat ry

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat jäsenet. Olet tervetullut tutustumaan toimintaamme vaikka et olisikaan jäsen. eeva.niemela@gmail.com

Tietoa toiminnasta

Marttailu on monipuolista ja aktiivista harrastamista ja vapaaehtoisuutta, yhdessä tekemistä ja virkistystä. Martoissa on mahdollisuus uuden oppimiseen, vaikuttamiseen ja elämyksiin.  Annettu ja yhdessä jaettu aika on arvokasta ja tuo merkityksen arkeen.

Marttailloissamme opit uusia ruoanlaittotaitoja, saat vinkkejä omaan hyvinvointiin ja opit näkemään elämän ympärillämme uusin silmin. Voit halutessasi hyödyntää osaamistasi myös muussa toiminnassamme, vapaaehtoistyössä tai muissa tapahtumissamme. Marttana voit osallistua yhdistyksemme toimintaan voimiesi ja mahdollisuuksiesi mukaan. Ole sellainen martta kuin sinulle sopii – ole oma itsesi!

Marttaillat
Kokoonnumme Haappusten kirkon kokoushuoneessa joka toinen tiistai (parittomat viikot) kello 18-20.  Haappusten kirkko, Päiväsenkatu 63, Rauma.

Kevään 2018 ohjelma

16.1. Aloitus

30.1. Green Craft askartelu Taitokeskuksessa

13.2. Vuosikokous

27.2. Marttojen patalapputempaus. Virkataan patalappuja, ota mukaan oma patalapputyösi ja mallisi! Tarjolla on myös yhdistyksen lankoja ja malleja. Tule mukaan innostumaan virkkauksesta!

13.3. Asahi, suomalainen terveysliikuntamuoto. Tule mukaan liikkumaan ja oppimaan.

28.3. Arkiruoka on järkiruokaa. HUOM Keskiviikko!

10.4. Liikunta ja terveellinen ruokavalio. Satu Lamminpää.

24.4.  Piirin ruokakurssi/Sari Raininko

8.5. Marttojen ja Rauman srk:n kehitysmaahankkeista. Mukana myös Rauman srk:n lähetyssihteeri Raija Pajuniemi.

 Kevätkarkelot Telakalla

Käsityökerho

Käsityökerho kokoontuu Haappusten kirkon kokoushuoneessa aina keskiviikkoisin kello 13-15. Käsityökerhossa jaamme monenlaista osaamistamme. Tavoitteemme on perinteisten käsityötaitojen ylläpitäminen. Halutessasi opit myös neulomaan erilaisia sukan kantapäitä ja kärkikavennuksia. Tervetuloa mukaan! Voit tulla joukkoomme oppimaan vaikka et olisikaan jäsen.

Olet tervetullut mukaan toimintaamme.

Jos haluat tietää enemmän toiminnastamme ota yhteyttä:

Puheenjohtaja Eeva Niemelä, eeva.niemela(at)gmail.com, puh. 040 574 6566

Sihteeri Raili Urhonen, raili.urhonen(at)luukku.com, puh 050 078 1829

Tapahtumistamme saat tarkemmat tiedot Raumalaisen yhdistyspalstalta Ja fb-sivuiltamme.

Facebook-sivumme

Jaa sivu