Tietoa Riihimäen Martat ry:n toiminnasta

Riihimäen Martat on reilut 80-vuotias, aktiivinen marttayhdistys Etelä-Hämeessä. Yhdistyksessämme on tällä hetkellä n. 90 jäsentä ja toimintamme rungon muodostavat marttaillat, joihin kokoonnumme yleensä kuukauden 3. maanantaina syyskuusta toukokuuhun. Vuonna 2020 kokoontumispaikkamme on pääsääntöisesti Vihreä talo, Pohj. Asemakatu 1. Yhdistyksemme jäsenet kuuluvat emäntäryhmiin, jotka vuorollaan vastaavat marttailtojen järjestelyistä.

Yhdistyksessämme kokoontuu aktiivinen käsityökerho (Kässämartat), jonka tapaamisiin kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Kässämartat kokoontuvat Kerhotalon alasalissa, Torikatu 3, kaksi kertaa kuukaudessa, minkä lisäksi järjestetään kursseja ja retkiä myös muina ajankohtina.

Jäsenillämme on mahdollisuus kokoontua päivämarttatoiminnan merkeissä kaksi kertaa kuukaudessa ruokailemaan ja jutustelemaan.

Kesäisin pidämme kesäkahvilaa Riihimäen kaupunginmuseon pihapiirissä vanhassa Pesutuvassa, Öllerinkatu 3. Lisäksi järjestämme retkiä ja muita tapahtumia jäsenten toiveiden mukaan. Marttailloissamme ja kesäkahvilassamme nautitaan reilun kaupan kahvia ja teetä.

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!