Ristinummen Martat

Pohjanmaa, Vaasa | arjatoysa@gmail.com

Ristinummen Martat ry perustettiin 24.11.2016 . Kuulumme Etelä- ja Keski-Pohjanmaan Marttapiiriin.

Tietoa toiminnasta

Huomio kaikki Martat!
Ristinummen Marttojen toiminnan keskeytystä on jatkettu 30.4. saakka. Ennen tätä määräaikaa katsotaan tilanne uudelleen ja tehdään tarvittavat toimenpiteet: toiminta joko jatkuu tai sen keskeytystä pidennetään koronaviruspandemian tilanteen mukaisesti.
Palataan asiaan huhtikuun loppupuolella.
Nautitaan ulkoilmasta ja aurinkoisista päivistä, olemme kuitenkin menossa kevättä kohti. Muistetaan turvaväli.
 
Terveisin
Arja Salo
Ristinummen Martat, puheenjohtaja

 

Ristinummen Marttojen jäsenet tulevat pääasiassa Ristinummi-Huutoniemi-Vanha Vaasa alueelta. Jäsenistöömme kuuluu eri-ikäisiä marttoja. Ristinummen Marttoja yhdistää iloinen meininki ja aktiivisuus. Ohjelmamme on monipuolinen ja teemme yhteistyötä eri yhteisöjen kanssa kurssien, luentojen, tapahtumien, vierailujen ja retkien merkeissä. Viimeisimpiä uutisia ja tietoja tulevista sekä menneistä tapahtumistamme näet kotisivuiltamme. Lisätietoja toiminnastamme voit kysyä sähköpostitse osoitteesta arjatoysa@gmail.com.

 

Ristinummen Marttojen kevätkausi 2020 alkaa 21.01.2020 Tämän jälkeen kokoonnumme joka viikko parillisten viikkojen tiistaisin ja parittomien viikkojen torstaisin kyläkeskus Kultanummessa (Vanhan Vaasankatu 8) klo 18.00-20.00 ellei toisin ilmoiteta. Lisäksi vedämme ESR-kursseja, järjestämme tapahtumia ja teemme retkiä, joiden aikataulu saattaa poiketa yllämainituista.

 

Kevätohjelmamme 2020 löydät täältä. Tervetuloa mukaan niin vanhat kuin uudetkin jäsenet!

 

Mukaan Marttoihin pääset tapaamisissamme tai painamalla sivun yläosassa olevasta Liity jäseneksi-painikkeesta ja täyttämällä hakemuksen.

 

 

 

Jaa sivu