Ristinummen Martat

Pohjanmaa, Vaasa | arjatoysa@gmail.com

Ristinummen Martat ry perustettiin 24.11.2016 . Kuulumme Etelä- ja Keski-Pohjanmaan Marttapiiriin.

Tietoa toiminnasta

 

Huomio kaikki Martat!

 

Koronapandemia jatkuu niin Suomessa kuin koko maailmassa. Ennusteiden mukaan pandemian huippua Suomessa odotetaan touko-kesäkuussa Rajoituksia varmaan aletaan pikku hiljaa purkaa, mutta se ei merkitse, etteikö pandemia jatkuisi ja tekisi edelleen tuhojaan. Tästä syystä keskeytämme toiminnan myös toukokuun osalta. Toivotaan, että voisimme aloittaa syyskauden syyskuussa, jos tilanne pandemian osalta sallii kokoontumiset niin että ne ovat kaikille turvallisia.
Myös Kultanummi on toistaiseksi suljettu kaikelta ulkopuoliselta toiminnalta.

 

Toivotan teille kaikille jaksamista näissä olosuhteissa. Huolehditaan omasta ja toisten terveydestä annettujen ohjeiden mukaisesti ja pidetään yhteyttä omiin läheisiin ja ystäviin jollakin sopivalla tavalla. Tämä aika vaatii meiltä kaikilta paljon venymistä, mutta valitettavasti meillä ei ole vaihtoehtoja, jos haluamme nujertaa tämän näkymättömän vihollisen.

 

Toivotan teille kaikille oikein hyvää kevään jatkoa, aurinkoisia kesäpäiviä ja ennen kaikkea terveyttä. Toivotaan, että pääsisimme jatkamaan marttatoimintaa syksyllä. Ilmoitan siitä erikseen elokuun loppupuolella.

 

Terveisin

Arja Salo

Ristinummen Martat, puheenjohtaja

 

Ristinummen Marttojen jäsenet tulevat pääasiassa Ristinummi-Huutoniemi-Vanha Vaasa alueelta. Jäsenistöömme kuuluu eri-ikäisiä marttoja. Ristinummen Marttoja yhdistää iloinen meininki ja aktiivisuus. Ohjelmamme on monipuolinen ja teemme yhteistyötä eri yhteisöjen kanssa kurssien, luentojen, tapahtumien, vierailujen ja retkien merkeissä. Viimeisimpiä uutisia ja tietoja tulevista sekä menneistä tapahtumistamme näet kotisivuiltamme. Lisätietoja toiminnastamme voit kysyä sähköpostitse osoitteesta arjatoysa@gmail.com.

 

Ristinummen Marttojen kevätkausi 2020 alkaa 21.01.2020 Tämän jälkeen kokoonnumme joka viikko parillisten viikkojen tiistaisin ja parittomien viikkojen torstaisin kyläkeskus Kultanummessa (Vanhan Vaasankatu 8) klo 18.00-20.00 ellei toisin ilmoiteta. Lisäksi vedämme ESR-kursseja, järjestämme tapahtumia ja teemme retkiä, joiden aikataulu saattaa poiketa yllämainituista.

 

Kevätohjelmamme 2020 löydät täältä. Tervetuloa mukaan niin vanhat kuin uudetkin jäsenet!

 

Mukaan Marttoihin pääset tapaamisissamme tai painamalla sivun yläosassa olevasta Liity jäseneksi-painikkeesta ja täyttämällä hakemuksen.