Ristinummen Martat

Pohjanmaa, Vaasa | arjatoysa@gmail.com

Ristinummen Martat ry perustettiin 24.11.2016 . Kuulumme Etelä- ja Keski-Pohjanmaan Marttapiiriin.

Tietoa toiminnasta

 

Ristinummen Marttojen jäsenet tulevat pääasiassa Ristinummi-Huutoniemi-Vanha Vaasa alueelta. Jäsenistöömme kuuluu eri-ikäisiä marttoja. Ristinummen Marttoja yhdistää iloinen meininki ja aktiivisuus. Ohjelmamme on monipuolinen ja teemme yhteistyötä eri yhteisöjen kanssa kurssien, luentojen, tapahtumien, vierailujen ja retkien merkeissä. Viimeisimpiä uutisia ja tietoja tulevista sekä menneistä tapahtumistamme näet kotisivuiltamme. Lisätietoja toiminnastamme voit kysyä sähköpostitse osoitteesta arjatoysa@gmail.com.

 

Ristinummen Marttojen syyskausi 2021 alkaa 07.09.2021 Tämän jälkeen kokoonnumme toistaiseksi joka toinen tiistai klo 18.00-20.00 – ellei toisin ilmoiteta – Vaasan Rauhanyhdistyksen tiloissa, Välitie 1, 65320 Vaasa. Järjetämme ja ohjaamme erilaisina kursseja, tapahtumia ja retkiä, joiden aikataulu saattaa poiketa yllämainituista. Syysohjelmamme kokonaisuudessaan löydät täältä.

Tervetuloa mukaan niin vanhat kuin uudetkin jäsenet!

Mukaan Marttoihin pääset tapaamisissamme tai painamalla sivun yläosassa olevasta Liity jäseneksi-painikkeesta ja täyttämällä hakemuksen.