Ristinummen Martat

Pohjanmaa, Vaasa | arjatoysa@gmail.com

Ristinummen Martat ry perustettiin 24.11.2016 . Kuulumme Etelä- ja Keski-Pohjanmaan Marttapiiriin.

Tietoa toiminnasta

Ristinummen Marttojen jäsenet tulevat pääasiassa Ristinummi-Huutoniemi-Vanha Vaasa alueelta. Jäsenistöömme kuuluu eri-ikäisiä marttoja. Ristinummen Marttoja yhdistää iloinen meininki ja aktiivisuus. Ohjelmamme on monipuolinen ja teemme yhteistyötä eri yhteisöjen kanssa kurssien, luentojen, tapahtumien, vierailujen ja retkien merkeissä. Viimeisimpiä uutisia ja tietoja tulevista sekä menneistä tapahtumistamme näet kotisivuiltamme. Lisätietoja toiminnastamme voit kysyä sähköpostitse osoitteesta arjatoysa@gmail.com.

 

Ristinummen Marttojen kevätkausi 2019 alkaa tiistaina 3.9.2019. Tämän jälkeen kokoonnumme joka viikko parillisten viikkojen tiistaisin ja parittomien viikkojen torstaisin (alkaen 12.9.2019) kyläkeskus Kultanummessa (Vanhan Vaasankatu 8) klo 18.00-20.00 ellei toisin ilmoiteta. Lisäksi vedämme ESR-kursseja, järjestämme tapahtumia ja teemme retkiä, joiden aikataulu saattaa poiketa yllämainituista.

 

Syysohjelmamme 2019 löydät täältä. Tervetuloa mukaan niin vanhat kuin uudetkin jäsenet!

 

Mukaan Marttoihin pääset tapaamisissamme tai painamalla sivun yläosassa olevasta Liity jäseneksi-painikkeesta ja täyttämällä hakemuksen.

 

 

 

Jaa sivu