Ristinummen Martat

Pohjanmaa, Vaasa | ristinummen.martat@gmail.com

Ristinummen Martat ry perustettiin 24.11.2016 . Kuulumme Keski- ja Etelä-Pohjanmaan Marttapiiriin.

Tietoa toiminnasta

 

Ristinummen Marttojen jäsenet tulevat pääasiassa Ristinummi-Melaniemi-Haapaniemi-Vanha Vaasa alueelta. Jäsenistöömme kuuluu eri-ikäisiä marttoja. Ristinummen Marttoja yhdistää iloinen meininki ja aktiivisuus. Ohjelmamme on monipuolinen ja teemme yhteistyötä eri yhteisöjen kanssa kurssien, luentojen, tapahtumien, vierailujen ja retkien merkeissä. Viimeisimpiä uutisia ja tietoja tulevista sekä menneistä tapahtumistamme näet kotisivuiltamme. Lisätietoja toiminnastamme voit kysyä sähköpostitse osoitteesta ristinummen.martat@gmail.com .

 

Ristinummen Marttojen kevätkausi 2023 alkaa 17.01.2023. Tämän jälkeen kokoonnumme joka toinen tiistai klo 18.00-20.00 – ellei toisin ilmoiteta – Ristinummen seurakuntakeskuksessa, Kappelinmäentie 8, 65370 Vaasa. Järjetämme ja ohjaamme erilaisina kursseja, tapahtumia ja retkiä, joiden aikataulu saattaa poiketa yllämainituista. Kevätohjelman2023 löydät täältä.

 

Tervetuloa mukaan niin vanhat kuin uudetkin jäsenet!

Mukaan Marttoihin pääset tapaamisissamme tai painamalla sivun yläosassa olevasta Liity jäseneksi-painikkeesta ja täyttämällä hakemuksen.