Ristinummen Martat

Pohjanmaa, Vaasa | arjatoysa@gmail.com

Ristinummen Martat ry perustettiin 24.11.2016 . Kuulumme Etelä- ja Keski-Pohjanmaan Marttapiiriin.

Tietoa toiminnasta

AVI:n asettamat kokoontumisrajoitukset Vaasassa ovat voimassa marraskuun loppuun saakka, eli yli 10 hengen kokoontumiset on kielletty.

 

Tämä merkitsee sitä, että myös kaikki marraskuulle suunnitellut tapahtumat on peruttu.

 

Jos koronatilanne on jo hyvä joulukuussa ja kokoontumisrajoitukset poistuneet, pidetään vielä voimassa

– 8.12. Vahakynttilöiden valmistus

 

jolloin voisimme yhteisesti tavata toisemme vielä ennen joulua.

 

 

Ristinummen Marttojen jäsenet tulevat pääasiassa Ristinummi-Huutoniemi-Vanha Vaasa alueelta. Jäsenistöömme kuuluu eri-ikäisiä marttoja. Ristinummen Marttoja yhdistää iloinen meininki ja aktiivisuus. Ohjelmamme on monipuolinen ja teemme yhteistyötä eri yhteisöjen kanssa kurssien, luentojen, tapahtumien, vierailujen ja retkien merkeissä. Viimeisimpiä uutisia ja tietoja tulevista sekä menneistä tapahtumistamme näet kotisivuiltamme. Lisätietoja toiminnastamme voit kysyä sähköpostitse osoitteesta arjatoysa@gmail.com.

 

Ristinummen Marttojen syyskausi 2020 alkaa 01.09.2020 Tämän jälkeen kokoonnumme joka toinen tiistai  toistaiseksi Rauhanyhdistyksen tiloissa, Välitie 5, 65320 Vaasa klo 18.00-20.00 ellei toisin ilmoiteta.  Lisäksi vedämme ESR-kursseja, järjestämme tapahtumia ja teemme retkiä, joiden aikataulu saattaa poiketa yllämainituista.

 

Syysohjelmamme 2020 löydät täältä. Tervetuloa mukaan niin vanhat kuin uudetkin jäsenet!

 

Mukaan Marttoihin pääset tapaamisissamme tai painamalla sivun yläosassa olevasta Liity jäseneksi-painikkeesta ja täyttämällä hakemuksen.