Roukalahden Martat pyrkivät järjestämään omaa toimintaa kuukausittain. Erityisesti ruokakurssit ovat mieleemme, mutta yhtäläillä puutarhanhoito ja lähialueiden toimijoihin tutustuminen kiinnostavat. Hyviä ideoita saamme Martta-piirin kursseilta ja järjestön yhteisistä teemoista.

Onneksi kaikkea ei tarvitse tehdä yksin, sillä yhdessä saamme enemmän aikaan! Niinpä monet martoistamme ahkeroi kesäisin Roukalahden kesäteatterin taustatyössä ja järjestämme yhdessä Roukalahden Kivekkäiden kanssa tapahtumia omalle kylälle. Myös liperiläisillä marttayhdistyksillä on mukavasti myös yhteisiä juttuja, kuten kuukausittain kokoontuva käsityökerho ja vuosittainen martanpäivän tapahtuma. Nämäkin ovat osa toimintasuunnitelmaamme.

Martoille on aina ohjelmaa tarjolla, niin omassa ♥ yhdistyksessä kuin isommassakin yhteisössä!


Ajankohtaiset vuoden 2021 tapahtumat

→ klikkaa auki kuukaudesta

15.4. Härkäpapu tutuksi -kurssi Liperin koulukeskuksessa -> ilmoittaudu Martta-piirin sivuilla
20.4. klo 17 Lahopuutarha, perhoskasvit ja ötökkähotellit – monimuotoinen puutarha -etäluento --> ilmoittaudu Martta-piirin sivuilla

26. 5. klo 18 Keräilijän aarteet Karvisen kissanpäivillä Tutustumme Kissanpäivien kokoelmaan ja halukkaat voivat esitellä omaa keräilyharrastusta

3.6. klo 18 Kivekkäiden kukkapenkki kesäkuntoon: siistitään kylätalon pihaa, kahvitellaan ja rupatellaan. Mahdollisuus myös perennan vaihtoon.

Liperin yhdistysten yhteinen Martan päivän tapahtuma -> aika ja paikka selviää lähempänä

4.8. Hallituksen kokous
Kierrätyshenkinen garderobi

Vaaleaa hapanleipää ja kasvisruokaa -kurssi

Seniori-ilta

Jouluruokailu - päivämäärä tarkentuu syyskaudella