Mukavaa toimintaa ja voimaannuttavaa yhdessäoloa

Kaipaatko itsellesi seuraa tai mielekästä toimintaa piristämään arkea? Saarijärven Marttojen toimintaan sisältyy hyvinvointia, ruokaa, kulttuuria, luontoa, käsitöitä, ympäristönhoitoa ja erilaisia ajankohtaisia teemoja. Vuoden mittaan järjestetään retkiä ja tutustumiskäyntejä kiinnostaviin paikkoihin. Toiminnassa ollaan avoimia uusille asioille, joihin mielellään tutustutaan myös luentojen avulla marttailloissa. Muutakin yhdessä tekemistä on, kuten kahvituksia paikallisissa kauppaliikkeissä.

 

Marttalaulu

Marttojen tapahtumissa lauletaan usein lopuksi Marttalaulu, josta on olemassa useita sanoituksia ja sävellyksiä. Tunnetuin on huhtikuussa 1927 Emäntälehden julkaisema Anna Kaitilan runo Päivä kun paistaa, joka sopii laulettavaksi Laulava leivo -nimisen kansanlaulun sävelellä. Voit kuunnella sen ja katsoa sanat täältä.

 

Ota yhteyttä ja tule mukaan rentoon joukkoomme!

Saarijärven Martat kokoontuvat Kehrän Olotilassa, Kauppakatu 8, 2. krs, jonne käynti on sisäpihan puolelta. Vaihtoehtoisesti yhteisiä tapaamisia järjestetään kiinnostavissa kohteissa tilanteen mukaan. Toiminnasta tiedotetaan Martat-palstalla Sampo-lehdessä, joka ilmestyy torstaisin, sekä sähköpostitse ja Saarijärven Marttojen fb-sivulla.

 

Lue lisää toiminnasta ja liity jäseneksi!

 

Puheenjohtaja Satu Iso-Ahola, saarijarvenmartat(at)gmail.com, puh. 040 1281 481
Sihteeri Kirsi-Maria Leuhu, leuhu(at)leuhu.fi, puh. 041 3101 459