Martat on rock – t-paitoja on saatavilla viidessä eri värissä. Clique-merkkiset paidat ovat napakkaa puuvillaneulosta. Saarijärven Martoilla on tunnukset Tukkutiimin verkkokauppaan, josta niitä on saatavilla yhteistilauksena hintaan 11 €/kpl (minimimäärä 5 kpl). Tutustu lähemmin paitoihin. Tiedustelut: Satu Iso-Ahola, saarijarvenmartat@gmail.com.

Marttojen selviytymisoppaasta löytyvät käytännön neuvot kotiaskareisiin. Tutustu oppaaseen ja tulosta vaikka itsellesi oma kappale.

Tutustu Marttojen käytännöllisiin ja luotettaviin ruokaohjeisiin täällä.

Viisailla ruokavalinnoilla voidaan vähentää ruoantuotannon ilmasto- ja rehevöittämisvaikutuksia.
Tutustu lähemmin aiheeseen.

Sesonkiajattelu säästää luonnonvaroja ja kukkaroa. Lisäksi pystyt valitsemaan syötäväksi aina maukkaimmat ruoka-aineet.  Katso lähemmin täältä.

Marttakoulun puutarhasivujen ohjeilla saat huonekasvisi kukoistamaan, teet parvekkeestasi ja pihastasi kukkatarhan ja kasvatat tuoksuvia yrttejä ja maukasta lähiruokaa. Katso lähemmin täältä.

Marttakoulu: Martoissa on mahdollisuus uuden oppimiseen, yhdessä tekemiseen, vaikuttamiseen ja elämyksiin. Osallistumalla tuet myös kotien ja perheiden hyvinvointia. Tällä sivulla voit tutustua monipuoliseen toimintaamme – tule mukaan ja marttaile omalla tavallasi. Katso lähemmin!