Kesäretki Mikkeli – Puumala – Savonlinna – Punkaharju – Kerimäki – Enonkoski

Saarijärven Marttojen kesäretki  järjestetään viikonloppuna 16.-17.6.2018

Alustava ohjelma: Liikkeelle lähdetään Saarijärven Matkahuollosta varhain lauantaiaamuna 16.6. Tilausliikenne Kärkkäisen bussilla.

Matkan varrella omakustanteinen kahvitus Kangasniemellä. Mikkelissä on opastettu kiertoajelu, jonka päätteeksi tutustutaan Mikkelipuiston upeaan puutarhakokonaisuuteen, josta saa ideoita myös omaan kotipuutarhaan. Lounas Kenkäverossa ja tutustuminen kohteen myymälöihin ja puutarhaan. Matka jatkuu kohti Puumalaa, jossa ihaillaan Saimaan maisemia satamasta käsin. Savonlinnassa on yöpyminen Spahotel Casinossa, jossa myös illallinen.
Sunnuntaina on opastettu kierros Olavinlinnassa. Sen jälkeen ajellaan kohti Punkaharjua, jossa vieraillaan Metsätietokeskus Lustossa ja lounastetaan Saimi Hoyerin emännöimässä Punkaharjun Valtionhotellissa. Paluumatkalla tutustutaan Kerimäen kirkkoon ja vieraillaan luostarissa Enonkoskella. Saarijärvelle saavutaan myöhään sunnuntai-iltana.

Hinta: 200 €/jäsen (jäsenet ovat etusijalla), muut 250 €/hlö, sisältäen kyydin, yöpymisen 2 h huoneessa sekä ohjelmaan sisältyvät pääsyliput ja ruokailut. Lisämaksut: 1 h huone 25 €.

Ilmoittautumiset: 11.5.2018 mennessä maksamalla matkan hinnan Saarijärven marttojen tilille.

Tiedustelut: Liisa Lehtovuori (puh. 050 358 0201), jolle voi myös ilmoittaa erikoisruokavalioista.

Kesäteatteriretki Ränssin Kievariin 16.8.2018

Hei sir, saako soittaa? Uusintana suosittu kesäteatteriesitys, jossa rooleissa ovat Saija Tuupanen, Tommi Soidinmäki,  Anna-Maija ja Kunto Ojansivu sekä Onnentähti-orkesteri. Esitys alkaa klo 18. Tarkemmat tiedot kerrotaan aikanaan.

Muutakin mukavaa tarjolla

Tapahtumista tiedotetaan aikanaan yksityiskohtien vahvistuessa. Lisää jo kalenteriisi koko vuoden alustava ohjelma tapahtumakalenterista.

Kuvia vuoden 2017 tapahtumista

Katso täältä!

Jaa sivu