Kesäretki Mikkeli – Puumala – Savonlinna – Punkaharju – Kerimäki – Enonkoski

Saarijärven Marttojen kesäretki  järjestetään viikonloppuna 16.-17.6.2018.

Liikkeelle lähdetään Saarijärven Matkahuollosta la 16.6. klo 7.00 Tilausliikenne Kärkkäisen bussilla.

Matkan varrella omakustanteinen kahvitus Kangasniemellä. Mikkelissä on lounas Kenkäverossa ja tutustuminen kohteen myymälöihin ja puutarhaan. Opastetun kiertoajelun päätteeksi tutustutaan Mikkelipuiston upeaan puutarhakokonaisuuteen, josta saa ideoita myös omaan kotipuutarhaan. Matka jatkuu kohti Puumalaa, jossa ihaillaan Saimaan maisemia satamasta käsin. Savonlinnassa on yöpyminen Spahotel Casinossa, jossa myös illallinen. Sunnuntaina on opastettu kierros Olavinlinnassa. Sen jälkeen ajellaan kohti Punkaharjua, jossa vieraillaan Metsätietokeskus Lustossa ja lounastetaan Saimi Hoyerin emännöimässä Punkaharjun Valtionhotellissa. Paluumatkalla tutustutaan Kerimäen kirkkoon ja vieraillaan luostarissa Enonkoskella. Saarijärvelle saavutaan myöhään sunnuntai-iltana. Matkalla on arpajaiset, joten pikkurahaa mukaan bussiin.

Katso tarkka ohjelma ja tulosta se itsellesi.

Hinta: 200 €/jäsen (jäsenet ovat etusijalla), muut 250 €/hlö, sisältäen kyydin, yöpymisen 2 h huoneessa sekä ohjelmaan sisältyvät pääsyliput ja ruokailut. Lisämaksut: 1 h huone 25 €.

Ilmoittautumiset: 11.5.2018 mennessä maksamalla matkan hinnan Saarijärven marttojen tilille.

Tiedustelut: Liisa Lehtovuori (puh. 050 358 0201), jolle voi myös ilmoittaa erikoisruokavalioista.

Kesäteatteriretki Ränssin Kievariin 16.8.2018

Hei sir, saako soittaa? Uusintana suosittu kesäteatteriesitys, jossa rooleissa ovat Saija Tuupanen, Tommi Soidinmäki,  Anna-Maija ja Kunto Ojansivu sekä tahdittamassa Onnentähti-orkesteri. Esitys alkaa klo 18.  Katso lähemmin tapahtumakalenterista.

Cats-musikaaliretki Tampereelle 17.11.2018

Suositun musikaalin viimeinen esityspäivä Tampereen Teatterissa. Lähtö Saarijärveltä klo 8.00. Matkan varrella poikkeaminen Witikkalan Kartanossa. Esitys alkaa klo 14.30. Retken hinta martoille 90 €. Ilmoittautumiset 8.10. mennessä. Katso tarkka ohjelma ja ohjeet.

Muutakin mukavaa tarjolla

Tapahtumista tiedotetaan aikanaan yksityiskohtien vahvistuessa. Lisää jo kalenteriisi koko vuoden alustava ohjelma tapahtumakalenterista.

Kuvia vuoden 2017 tapahtumista

Katso täältä!

Jaa sivu