Kässäkerhomme kokoontuu Salon Seurakuntatalon keskisalissa klo 18 – 20 torstaisin seuraavina päivinä:  12.1., 9.2., 9.3.,13.4. ja 11.5.2023.

Lisätiedot kässäkerhon vetäjältä:
Tuija Leino, s-posti tuijatuula.leino@gmail.com, puh. 050 5540 404

*************””’

Salon Marttayhdistyksen ahkerat kässäkerholaiset osallistuivat toukokuussa 2022 SPR:n Apupupu-kampanjaan valmistamalla ja lahjoittamalla lapsille 13 suloista pupua. Kampanjan teemana oli ”Apupupu auttaa kriisin keskellä eläviä lapsia”.

 

********************’

Kässäkerhon järjestämä yleisötilaisuus Salon pääkirjaston Laurinsalissa syksyllä 2018

 

 

 

 

 

 

 

Kässäkerholaiset ovat kutoneet sytomyssyjä Salon aluesairaalan lääkehoitopoliklinikalle.
Myssyjä luovuttamassa 17.10.2018 Kässäkerhomme vetäjä Sirkka Helminen ja vastaanottamassa sairaanhoitaja Johanna Metsänperä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Martat toteuttivat keväällä patalapputempauksen, jonka tavoitteena oli yllättää ja ilahduttaa sekä kannustaa tekemään itse ja lisätä kotityön arvostusta.

Kässäkerhomme on lahjoittanut Salon kaupungin terveyskeskussairaalan vuodeosastolle 20 hypistelymuhvia. Lahjoituksen otti vastaan Salon kaupungin infopiste, joka on organisoinut keräyksen. Kuvassa vasemmalla kässäkerhomme vetäjä Sirkka Helminen ja Salon kaupungin infosta Hanna Bastman-Sjöberg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kässäkerhomme lähetti presidenttiperheelle lahjaksi sinivalkoiset aikuisten sukat ja vauvalle virkatun peiton sekä omat pienet, sinivalkoiset vauvasukat. Kiitoskortti saapui postissa helmikuussa.

 

 

Vuoden 2017 aikana kässäkerhomme kutoi 400 paria Suomi100-vauvasukkia uusille salolaisille ja 23 vauvapeittoa uuteen lastensairaalaan.