Sastamalan Martat

Tervetuloa mukaan toimintaamme! Puheenjohtaja Merja Lehtimäki p. 040-5439277, merja.kantolopentila@gmail.com

Tietoa toiminnasta

AJANKOHTAISTA

 

Kevään tapahtumat peruutettu virustilanteen vuoksi. Palataan asiaan myöhemmin tilanteen mukaan! Nyt vähän fyysistä läheisyyttä, paljon henkistä läheisyyttä, järkevää kotivaran suunnittelua, rauhallista mieltä ja vaikkapa Marttojen nettisivuihin tutustumista ”iltapuhteella”.

 

Vuoden 2020 toimintakalenteri on ilmestynyt. Sen löydät sivultamme klikkaamalla tuota 2020 maisemakuvaa. Laitan kuitenkin tähänkin näkyviin pari seuraavaa kuukautta.

 

Toukokuun kokoontuminen keskiviikko 20.05.2020
klo.18.00 ”Makramee” -kurssi, ohjaajana Tiina Jalonen, hinta 5€/jäsen,
18€/ei jäsen ja materiaalimaksu 10€/henkilö
kaikilta
-ilmoittautuminen tekstiviestillä 13.05 mennessä Arjalle p.050-5385406.
Paikka Taitokeskus Sastamalassa, Asemakatu 1, Sastamala

 

Elokuun kokoontuminen keskiviikko 19.08.2020.

 

Mitä hyötyä on Marttajäsenyydestä?

* Esimerkiksi Martat-lehti. ”Martat-lehti on marttojen jäsenlehti. Lue kiinnostavia juttuja ruuasta, kotipuutarhasta, kodinhoidosta ja järkevästä taloudenpidosta. Lehdessä on hyviä reseptejä, siivousvinkkejä, käsityöohjeita ja neuvoja, kuinka saada rahat riittämään. Lehtemme kertoo, mitä marttayhdistyksissä tapahtuu, mitä martat tekevät ja millaisia tämän päivän martat ovat.”

* Usein myös tapahtumamme ovat edullisempia jäsenille kuin ei-jäsenille.

 

Martta-illat pidetään kuukauden loppupuolen keskiviikko-iltana, ellei kalenterissa ole toisin mainittu klo. 18 – 20. Kokoontumispaikkana on Vammalan Kauppalantalo, Puistokatu 10, 2 krs. Sastamala, ellei kalenterissa ole toisin mainittu.

 

Facebookissa teemme Sastamalan Marttojen sivujen uudistusta / muuntamista, joten hetkeen ei välttämättä pääse facessa meidän sivujamme katsomaan. Mutta kärsivällisyyttä. Toivottavasti ne hetken päästä ovat entistä ehommat.

GALLERIA

Sastamalan Marttojen toiminnan varrelta on myös valokuvia, joita lisätään galleriaan säännöllisen epäsäännöllisesti. Kerro meille, millaisista aiheista haluaisit nähdä lisää kuvia, niin ehkä yllätämme sinut.

Valokuviin