Sastamalan Martat

Tervetuloa mukaan toimintaamme! Puheenjohtaja Eija Nuutila p. 050-322 9129, nuutilae@gmail.com

Tietoa toiminnasta

AJANKOHTAISTA

Etiopialainen ilta ke 20.10. Lantulatalolla klo 17 alkaen. Laitamme etiopialaisia ruokia. Tuotto Marttojen kehitysyhteistyöhön. Hinta 15 € / henkilö. Ilmoittautuminen Eijalle 050 322 9129 nyt perjantaina 15.10. Max 15 henkilöä.

 

Edelleen suosittelen Marttojen nettisivuihin tutustumista ”iltapuhteella”. On meinaan niin paljon uutta tullut tänne www.martat.fi

 

 

 

Muutokset toimintakalenteriin mahdollisia! 
Kirjoitin jutun Martoista blogiini. Osoite alla.
Leila netissä myös www.leilanlepotuolissa.com


Mitä hyötyä on Marttajäsenyydestä?

* Esimerkiksi Martat-lehti. ”Martat-lehti on marttojen jäsenlehti. Lue kiinnostavia juttuja ruuasta, kotipuutarhasta, kodinhoidosta ja järkevästä taloudenpidosta. Lehdessä on hyviä reseptejä, siivousvinkkejä, käsityöohjeita ja neuvoja, kuinka saada rahat riittämään. Lehtemme kertoo, mitä marttayhdistyksissä tapahtuu, mitä Martat tekevät ja millaisia tämän päivän Martat ovat.”

* Usein myös tapahtumamme ovat edullisempia jäsenille kuin ei-jäsenille.

 

Martta-illat pidetään kuukauden loppupuolen keskiviikko-iltana, ellei kalenterissa ole toisin mainittu klo. 18 – 20. Kokoontumispaikkana on Vammalan Kauppalantalo, Puistokatu 10, 2 krs. Sastamala, ellei kalenterissa ole toisin mainittu.

 


GALLERIA

Sastamalan Marttojen toiminnan varrelta on myös valokuvia, joita lisätään galleriaan säännöllisen epäsäännöllisesti. Kerro meille, millaisista aiheista haluaisit nähdä lisää kuvia, niin ehkä yllätämme sinut.

Valokuviin