Sastamalan Martat

Tervetuloa mukaan toimintaamme! Puheenjohtaja Merja Lehtimäki p. 040-5439277, merja.kantolopentila@gmail.com

Tietoa toiminnasta

AJANKOHTAISTA

Maaliskuussa ommellaan ja tuunataan sekä uudelleenkäytetään vaatteita.

Maaliskuu 20.3.2019

Vaatteiden tuunaus, Riikka Harsu
klo 18.00 – 20, Sastamalan opistotalo, Onkiniemenkatu 1, käsityöluokka
Mukaan sellaista materiaalia, jota toivoisit tuunaavasi. Joku lempivaate, jota ei enää voi pitää kun se on rikki tai väärän kokoinen. Jos tahdot tehdä kestävän ostoskassin, ota mukaan muovikassi ja kangasta, kahvoihin vaikka vinokanttia. Jos tahdot tehdä patalaput kankaasta, ota mukaan kangasta. Jos tahdot laittaa haalistuneen t-paidan uuteen ideaan kesäksi, katkaista vanhat farkut shortseiksi, ota t-paita tai farkut mukaan. Ideoita saa myös ihan kuuntelemalla jos ajattelee, etten minä vielä tiedä, mitä tekisin. Kannattaa kysyä, katsella. Ihmetellään yhdessä ja nautitaan tekemisen ilosta. Ja kahvista tietysti myös.

 

Martta-illat pidetään kuukauden loppupuolen keskiviikko-iltana, ellei kalenterissa ole toisin mainittu klo. 18 – 20. Kokoontumispaikkana on Vammalan Kauppalantalo, Puistokatu 10, 2 krs. Sastamala, ellei kalenterissa ole toisin mainittu.


GALLERIA

Sastamalan Marttojen toiminnan varrelta on myös valokuvia, joita lisätään galleriaan säännöllisen epäsäännöllisesti. Kerro meille, millaisista aiheista haluaisit nähdä lisää kuvia, niin ehkä yllätämme sinut.

Valokuviin
Jaa sivu