Sastamalan Martat

Tervetuloa mukaan toimintaamme! Puheenjohtaja Merja Lehtimäki p. 040-5439277, merja.kantolopentila@gmail.com

Tietoa toiminnasta

AJANKOHTAISTA

Sastamalan Marttojen Ekologisen siivouksen ilta keskiviikkona 18.11. klo 18 alkaen. Pieni materiaalimaksu. Paikkana Vammalan kauppalantalo. Opettelemme valmistamaan esimerkiksi puhdistuspommeja 🤔. Ilmoittautumiset Leilalle p. 050 336 5564, mielellään tekstarina, viimeistään 13.11. pe, jotta saamme tilaisuuteen puuroa 🍚 ja kahvituksen ☕️ herkkuineen.
Ilmoita, jos ruokarajoituksia, esim. laktoositon. Tervetuloa!

 

Edelleen suosittelen Marttojen nettisivuihin tutustumista ”iltapuhteella”. On meinaan niin paljon uutta tullut tänne www.martat.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Myös 2021 tammikuun Leilan löpinät on tarkoitus toteuttaa. 2021 Tammikuu keskiviikko 20.01.2021 (päivämäärä varmistuu lähempänä) klo.18.00 luento, Leila Haapaniemi Lizelius-Sali, Sastamalan pääkirjasto, Sillankorvankatu Sastamala. Mutta Koronan mukaan edetään kuukausi kerrallaan.

 

Muutokset toimintakalenteriin mahdollisia! 
Aion kirjoittaa elokuun loppuun mennessä jutun Martoista blogiini. Osoite alla.
Leila netissä myös www.leilanlepotuolissa.com


Mitä hyötyä on Marttajäsenyydestä?

* Esimerkiksi Martat-lehti. ”Martat-lehti on marttojen jäsenlehti. Lue kiinnostavia juttuja ruuasta, kotipuutarhasta, kodinhoidosta ja järkevästä taloudenpidosta. Lehdessä on hyviä reseptejä, siivousvinkkejä, käsityöohjeita ja neuvoja, kuinka saada rahat riittämään. Lehtemme kertoo, mitä marttayhdistyksissä tapahtuu, mitä martat tekevät ja millaisia tämän päivän martat ovat.”

* Usein myös tapahtumamme ovat edullisempia jäsenille kuin ei-jäsenille.

Martta-illat pidetään kuukauden loppupuolen keskiviikko-iltana, ellei kalenterissa ole toisin mainittu klo. 18 – 20. Kokoontumispaikkana on Vammalan Kauppalantalo, Puistokatu 10, 2 krs. Sastamala, ellei kalenterissa ole toisin mainittu.

 


GALLERIA

Sastamalan Marttojen toiminnan varrelta on myös valokuvia, joita lisätään galleriaan säännöllisen epäsäännöllisesti. Kerro meille, millaisista aiheista haluaisit nähdä lisää kuvia, niin ehkä yllätämme sinut.

Valokuviin