Seinäjoen Martat ry

martat.seinajoki@gmail.com

Tietoa toiminnasta

Seinäjoen Martat ry on perustettu 1992. Järjestämme aktiivisesti monipuolista toimintaa jäsentemme toiveiden mukaan, noin kaksi kertaa kuukaudessa. Tämän lisäksi meiltä tilataan henkilökuntaa erilaisiin tilaisuuksiin.

 

Marttoja on kaiken ikäisiä, kokoisia ja näköisiä. Meitä yhdistää tekemisen meininki ja halu vaikuttaa.

 

Martat ovat yhdessä valtava määrä tiivistynyttä energiaa, reipasta huumoria sekä yhdessäolon ja tekemisen riemuja.

 

Opit kanssamme ruoanvalmistusta, kodinhoitoa, kotitaloutta, puutarhanhoitoa, ympäristöasioita ja pääset mukaan koko elämän kestävään seikkailuun. Vuosina 2017-2018 osallistuimme valtakunnalliseen Yhteinen keittiö -projektiin.

 

Seinäjoen Martoilla on Kässämartat niminen toimintaryhmä. Se kokoontuu vähintään kerran kuukaudessa Nurmon kirjastossa. Kässämartat ovat osallistuneet aktiivisesti Marttojen valtakunnallisiin hyväntekeväisyysprojekteihin. Lisäksi on järjestetty erilaisia tapahtumia. Tapaamisissa voi tehdä omia käsitöitä, osallistua vaihtuviin hyväntekeväisyysprojekteihin sekä ottaa osaa erilaisten tapahtumien ideointiin ja järjestämiseen.

 

Seinäjoen Marttojen Kirjaklubi kokoontuu kerran kuukaudessa, jolloin valitaan seuraava luettava kirja ja sovimme yhdessä seuraavan kokoontumisen ajankohdan sekä kokoontumispaikan. Luettavat kirjat ovat olleet runoista romaaneihin, välillä luetaan omaelämänkertoja ja välillä jännittäviä dekkareita. Kysy sähköpostilla seuraava ajankohta ja kokoontumispaikan osoite.

 

ODOTAMME JUURI SINUA!

 

Kysy toiminnasta ja tule mukaan: martat.seinajoki@gmail.com

Tapahtumista tietoa myös Facebook-sivullamme ja Instagram-sivullamme.

 

 

Ajankohtaista

Torstaina 31.1.2019 vietetään Maailman Suurinta Marttailtaa. Juhlien suunnittelu on jo käynnissä ja toivomme jäseniltämme runsasta osanottoa. Kutsut tulossa jäsenillemme postitse lähiaikoina. Kanssamme juhlivat Kauhavan Martat, Koriat Martat ja Lapuan Martat.

 

Tammikuussa tehdään toimintasuunnitelmaa tulevalle vuodelle, jos sinulla on ideoita tai toiveita, laita sähköpostia tai viestiä Facebookin tai Instagramin kautta

Jaa sivu