Seinäjoen Martat ry

Seinäjoki I martat.seinajoki@gmail.com

Tietoa toiminnasta

Seinäjoen Martat ry on perustettu 1992. Järjestämme aktiivisesti monipuolista toimintaa jäsentemme toiveiden mukaan muutaman kerran kuukaudessa. Tämän lisäksi meiltä tilataan henkilökuntaa erilaisiin tilaisuuksiin.

 

Seinäjoen martat ovat yhdessä valtava määrä tiivistynyttä energiaa, reipasta huumoria sekä yhdessäolon ja tekemisen riemua. Meitä yhdistää tekemisen meininki ja halu vaikuttaa. Kukaan ei osaa kaikkea, mutta yhdessä osaamme mitä vaan!

 

Opit kanssamme ruoanvalmistusta, kodinhoitoa, kotitaloutta, puutarhanhoitoa, ympäristöasioita ja pääset mukaan koko elämän kestävään seikkailuun. Välillä kokeilemme uusia askarteluja ja toisinaan tutustumme kiinnostaviin paikkoihin ja tapahtumiin erilaisten retkien merkeissä jäsentemme ideoiden ja ehdotusten mukaan. Lisäksi olemme järjestäneet erilaisia tapahtumia yhteistyössä mm. kirjaston ja seurakunnan kanssa.

 

Meillä toimii myös kolme säännöllistä ryhmää, joihin kaikki jäsenet ja marttailusta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita:

 

Kässämartat

Seinäjoen Martoilla on Kässämartat-niminen toimintaryhmä. Se kokoontuu vähintään kerran kuukaudessa Nurmon kirjastossa. Kässämartat ovat osallistuneet aktiivisesti Marttojen valtakunnallisiin hyväntekeväisyysprojekteihin. Tapaamisissa voi tehdä omia käsitöitä, osallistua vaihtuviin hyväntekeväisyysprojekteihin sekä ottaa osaa erilaisten tapahtumien ideointiin ja järjestämiseen.

 

Kirjaklubi

Seinäjoen Marttojen Kirjaklubi kokoontuu kerran kuukaudessa keskustelemaan kulloinkin valitusta kirjasta. Silloin valitaan myös seuraava luettava kirja ja sovimme yhdessä seuraavan kokoontumisen ajankohdan sekä kokoontumispaikan. Luettavat kirjat ovat olleet runoista romaaneihin, välillä luetaan omaelämänkertoja ja välillä jännittäviä dekkareita. Kysy sähköpostilla seuraava ajankohta ja kokoontumispaikan osoite.

 

Kuntomartat

Seinäjoen Martoissa aloitettiin keväällä 2023 Kuntomarttojen kokoontumiset. Ideana on kokoontua noin kerran kuussa liikunta-aktiviteettien merkeissä. Aktiviteetit valikoituu jäsenten mieltymysten ja ideoiden mukaan. Tarkoitus on ennen kaikkea liikkua yhdessä niin kävelyn kuin vaikka keilaamisen parissa. Liikuntalajit valitaan siten että niihin on helppo lähteä kaikkien mukaan!

 

Yhteydenotto

Kysy toiminnasta ja tule mukaan: martat.seinajoki@gmail.com

Tutustu toimintaamme Facebook- ja Instagram-sivullamme.

Jäsenenä saat s-postilistan kautta tiedot tapahtumista ja lisäksi meillä on käytössä yhteinen Whatsapp-ryhmä, jossa tieto kulkee myös jäsenistön välillä.