Seinäjoen Martat ry

martat.seinajoki@gmail.com

Tietoa toiminnasta

Seinäjoen Martat ry on perustettu 1992. Järjestämme aktiivisesti monipuolista toimintaa jäsentemme toiveiden mukaan, noin neljä kertaa kuukaudessa. Tämän lisäksi meiltä tilataan henkilökuntaa erilaisiin tilaisuuksiin.

 

Marttoja on kaiken ikäisiä, kokoisia ja näköisiä. Meitä yhdistää tekemisen meininki ja halu vaikuttaa.

 

Martat ovat yhdessä valtava määrä tiivistynyttä energiaa, reipasta huumoria sekä yhdessäolon ja tekemisen riemuja.

 

Opit kanssamme ruoanvalmistusta, kodinhoitoa, kotitaloutta, puutarhanhoitoa, ympäristöasioita ja pääset mukaan koko elämän kestävään seikkailuun. Vuosina 2017-2018 osallistuimme valtakunnalliseen Yhteinen keittiö -projektiin.

 

Seinäjoen Martoilla on Kässämartat niminen toimintaryhmä. Se kokoontuu vähintään kerran kuukaudessa Nurmon kirjastossa. Kässämartat ovat osallistuneet aktiivisesti Marttojen valtakunnallisiin hyväntekeväisyysprojekteihin. Lisäksi on järjestetty erilaisia tapahtumia. Tapaamisissa voi tehdä omia käsitöitä, osallistua vaihtuviin hyväntekeväisyysprojekteihin sekä ottaa osaa erilaisten tapahtumien ideointiin ja järjestämiseen.

Seuraavat kokoontumiset ovat: 14.3.2019 klo 17-19, 8.4.2019 klo 17-19 ja 8.5.2019 klo 17-19.

 

Seinäjoen Marttojen Kirjaklubi kokoontuu kerran kuukaudessa, jolloin valitaan seuraava luettava kirja ja sovimme yhdessä seuraavan kokoontumisen ajankohdan sekä kokoontumispaikan. Luettavat kirjat ovat olleet runoista romaaneihin, välillä luetaan omaelämänkertoja ja välillä jännittäviä dekkareita. Kysy sähköpostilla seuraava ajankohta ja kokoontumispaikan osoite.

Seuraava kokoontuminen on: 25.4.2019 klo 18. Kysy tarkempi osoite, jos haluat mukaan.

 

ODOTAMME JUURI SINUA MUKAAN!

 

Kysy toiminnasta ja tule mukaan: martat.seinajoki@gmail.com

Tapahtumista tietoa myös Facebook-sivullamme ja Instagram-sivullamme.

 

 

Ajankohtaista

Lähiakoina on tulossa keilausta, hierontahemmottelua ja esiliinojen ompelua yhdessä.

 

Suunnitteilla on kevätretki Närpiön ja Kristiinankaupungin suuntaan huhtikuisena viikonloppuna jäsenille ja muille halukkaille.

 

Neulomme sukkia ensisynnyttäjille, jos haluat osallistua lanka- tai sukkalahjoituksin, niin laita meille sähköpostia.

 

Jaa sivu