Seinäjoen Martat ry

Seinäjoki I martat.seinajoki@gmail.com

Tietoa toiminnasta

Seinäjoen Martat ry on perustettu 1992. Järjestämme aktiivisesti monipuolista toimintaa jäsentemme toiveiden mukaan, muutaman kerran kuukaudessa. Tämän lisäksi meiltä tilataan henkilökuntaa erilaisiin tilaisuuksiin.

 

Marttoja on kaiken ikäisiä, kokoisia ja näköisiä. Meitä yhdistää tekemisen meininki ja halu vaikuttaa.

 

Seinäjoen martat ovat yhdessä valtava määrä tiivistynyttä energiaa, reipasta huumoria sekä yhdessäolon ja tekemisen riemuja.

 

Kukaan ei osaa kaikkea, mutta yhdessä osaamme mitä vaan!

 

Opit kanssamme ruoanvalmistusta, kodinhoitoa, kotitaloutta, puutarhanhoitoa, ympäristöasioita ja pääset mukaan koko elämän kestävään seikkailuun. Välillä kokeilemme uusia askarteluja ja toisinaan tutustumme kiinnostaviin paikkoihin ja tapahtumiin erilaisten retkien merkeissä jäsentemme ideoiden ja ehdotusten mukaan.

Vuosina 2017-2018 osallistuimme valtakunnalliseen Yhteinen keittiö -projektiin.

 

Seinäjoen Martoilla on Kässämartat-niminen toimintaryhmä. Se kokoontuu vähintään kerran kuukaudessa Nurmon kirjastossa. Kässämartat ovat osallistuneet aktiivisesti Marttojen valtakunnallisiin hyväntekeväisyysprojekteihin. Lisäksi he ovat järjestäneet erilaisia tapahtumia yhteistyössä mm. kirjaston ja seurakunnan kanssa. Tapaamisissa voi tehdä omia käsitöitä, osallistua vaihtuviin hyväntekeväisyysprojekteihin sekä ottaa osaa erilaisten tapahtumien ideointiin ja järjestämiseen.

 

Seinäjoen Marttojen Kirjaklubi kokoontuu kerran kuukaudessa keskustelemaan kulloinkin valitusta kirjasta. Silloin valitaan myös seuraava luettava kirja ja sovimme yhdessä seuraavan kokoontumisen ajankohdan sekä kokoontumispaikan. Luettavat kirjat ovat olleet runoista romaaneihin, välillä luetaan omaelämänkertoja ja välillä jännittäviä dekkareita. Kysy sähköpostilla seuraava ajankohta ja kokoontumispaikan osoite.

Seuraava kokoontuminen on: 18.2.20 klo 18. Kysy tarkempi osoite, jos haluat mukaan.

 

Kysy toiminnasta ja tule mukaan: martat.seinajoki@gmail.com

Tapahtumista tietoa myös Facebook-sivullamme ja Instagram-sivullamme.

Meillä on käytössä myös yhteinen Whatsapp-ryhmä, jossa voimme viestitellä matalalla kynnyksellä toisillemme.

 

 

Ajankohtaista

Kevään ohjelmassa on kolmekin teatterireissua, puutarhamessut, taimien vaihto-ilta, munkkien paistotalkoot sekä myyjäiset, pitkospuuvaellus, hiustenlaiton opettelua, suklaaherkkujen opettelua, keilausta, alusvaatekutsut, booli-ilta, ja paljon muuta mukavaa.

 

Yhdistyksen vuosikokous on 3.2.2020 klo 18 ja sinne ovat kaikki jäsenet tervetulleita. Kokouksessa käsitellään tänä vuonna voimaan astuvaa sääntöuudistusta. Lisätietoa tulossa sähköpostilla.

 

13.2.2020 klo 18 on Maailman Suurin Marttailta, tänä vuonna vielä isommin kuin viime vuonna! Juhlimme yhdessä lähikuntien marttojen kanssa. Lisätietoa on lähetetty whatsappiin ja sähköpostiin. Jos et ole saanut tietoa kumpaakaan kautta, laita viestiä tai soita jollekulle jäsenistämme. Meihin voi olla yhteydessä myös facebookin tai instagramin kautta.

 

Jaa sivu