Seinäjoen Martat ry

Seinäjoki I martat.seinajoki@gmail.com

Tietoa toiminnasta

Seinäjoen Martat ry on perustettu 1992. Järjestämme aktiivisesti monipuolista toimintaa jäsentemme toiveiden mukaan muutaman kerran kuukaudessa. Tämän lisäksi meiltä tilataan henkilökuntaa erilaisiin tilaisuuksiin.

Seinäjoen martat ovat yhdessä valtava määrä tiivistynyttä energiaa, reipasta huumoria sekä yhdessäolon ja tekemisen riemua. Meitä yhdistää tekemisen meininki ja halu vaikuttaa. Kukaan ei osaa kaikkea, mutta yhdessä osaamme mitä vaan!

 

Opit kanssamme ruoanvalmistusta, kodinhoitoa, kotitaloutta, puutarhanhoitoa, ympäristöasioita ja pääset mukaan koko elämän kestävään seikkailuun. Välillä kokeilemme uusia askarteluja ja toisinaan tutustumme kiinnostaviin paikkoihin ja tapahtumiin erilaisten retkien merkeissä jäsentemme ideoiden ja ehdotusten mukaan. Lisäksi olemme järjestäneet erilaisia tapahtumia yhteistyössä mm. kirjaston ja seurakunnan kanssa.

Vuosina 2017-2018 osallistuimme valtakunnalliseen Yhteinen keittiö -projektiin.

 

Kässämartat

Seinäjoen Martoilla on Kässämartat-niminen toimintaryhmä. Se kokoontuu vähintään kerran kuukaudessa Nurmon kirjastossa. Kässämartat ovat osallistuneet aktiivisesti Marttojen valtakunnallisiin hyväntekeväisyysprojekteihin. Tapaamisissa voi tehdä omia käsitöitä, osallistua vaihtuviin hyväntekeväisyysprojekteihin sekä ottaa osaa erilaisten tapahtumien ideointiin ja järjestämiseen.

 

Kirjaklubi

Seinäjoen Marttojen Kirjaklubi kokoontuu kerran kuukaudessa keskustelemaan kulloinkin valitusta kirjasta. Silloin valitaan myös seuraava luettava kirja ja sovimme yhdessä seuraavan kokoontumisen ajankohdan sekä kokoontumispaikan. Luettavat kirjat ovat olleet runoista romaaneihin, välillä luetaan omaelämänkertoja ja välillä jännittäviä dekkareita. Kysy sähköpostilla seuraava ajankohta ja kokoontumispaikan osoite.

 

Yhteydenotto

Kysy toiminnasta ja tule mukaan: martat.seinajoki@gmail.com

Tapahtumista tietoa myös Facebook-sivullamme ja Instagram-sivullamme.

Meillä on käytössä myös yhteinen Whatsapp-ryhmä, jossa voimme viestitellä matalalla kynnyksellä toisillemme.

 

 

Ajankohtaista

Teemme yhteistilauksen Martanpuotiin helmikuussa 2021, sähköpostilla tulossa lisää tietoa

Helmi-maaliskuussa jäsenkysely, linkki kyselyyn tulossa sähköpostilla

17.3.2021 klo 17.30 on vuosikokous, tarkemmat tiedot tulee sähköpostilla

Yhdistyksen toimijoiden esittelykampanja alkaa maaliskuussa

Huhtikuussa on patsaskävely

18.4.2021 Kuntavaalit

19.-25.4.2021 Maailman suurin marttailta

Toukokuussa vierailemme Latvalan puutarhassa Jalasjärvellä

Kesäkuussa minigolf

Elokuussa perinteinen syysvaellus

1.9.2021 klo 12-16 on sieninäyttely ja samana päivänä klo 17-20 on sieniretki

Lokakuu on puurokuu