Seinäjoen Martat ry

Seinäjoki I martat.seinajoki@gmail.com

Tietoa toiminnasta

Seinäjoen Martat ry on perustettu 1992. Järjestämme aktiivisesti monipuolista toimintaa jäsentemme toiveiden mukaan, muutaman kerran kuukaudessa. Tämän lisäksi meiltä tilataan henkilökuntaa erilaisiin tilaisuuksiin.

 

Marttoja on kaiken ikäisiä, kokoisia ja näköisiä. Meitä yhdistää tekemisen meininki ja halu vaikuttaa.

 

Seinäjoen martat ovat yhdessä valtava määrä tiivistynyttä energiaa, reipasta huumoria sekä yhdessäolon ja tekemisen riemuja.

 

Kukaan ei osaa kaikkea, mutta yhdessä osaamme mitä vaan!

 

Opit kanssamme ruoanvalmistusta, kodinhoitoa, kotitaloutta, puutarhanhoitoa, ympäristöasioita ja pääset mukaan koko elämän kestävään seikkailuun. Välillä kokeilemme uusia askarteluja ja toisinaan tutustumme kiinnostaviin paikkoihin ja tapahtumiin erilaisten retkien merkeissä jäsentemme ideoiden ja ehdotusten mukaan.

Vuosina 2017-2018 osallistuimme valtakunnalliseen Yhteinen keittiö -projektiin.

 

Seinäjoen Martoilla on Kässämartat-niminen toimintaryhmä. Se kokoontuu vähintään kerran kuukaudessa Nurmon kirjastossa. Kässämartat ovat osallistuneet aktiivisesti Marttojen valtakunnallisiin hyväntekeväisyysprojekteihin. Lisäksi he ovat järjestäneet erilaisia tapahtumia yhteistyössä mm. kirjaston ja seurakunnan kanssa. Tapaamisissa voi tehdä omia käsitöitä, osallistua vaihtuviin hyväntekeväisyysprojekteihin sekä ottaa osaa erilaisten tapahtumien ideointiin ja järjestämiseen.

 

Seinäjoen Marttojen Kirjaklubi kokoontuu kerran kuukaudessa keskustelemaan kulloinkin valitusta kirjasta. Silloin valitaan myös seuraava luettava kirja ja sovimme yhdessä seuraavan kokoontumisen ajankohdan sekä kokoontumispaikan. Luettavat kirjat ovat olleet runoista romaaneihin, välillä luetaan omaelämänkertoja ja välillä jännittäviä dekkareita. Kysy sähköpostilla seuraava ajankohta ja kokoontumispaikan osoite.

Seuraava kokoontuminen ei ole vielä tiedossa. Laita viestiä tulemaan jos haluat mukaan, niin ilmoitamme kun seuraavan kerran kokoonnumme.

 

Kysy toiminnasta ja tule mukaan: martat.seinajoki@gmail.com

Tapahtumista tietoa myös Facebook-sivullamme ja Instagram-sivullamme.

Meillä on käytössä myös yhteinen Whatsapp-ryhmä, jossa voimme viestitellä matalalla kynnyksellä toisillemme.

 

 

Ajankohtaista

Syksyllä 2020 on tiedossa monipuolista ja pääosin ulkona tapahtuvaa toimintaa, yhdistyksen jäsenille on tiedotettu yhteiseen whatsapp-ryhmään 😊