YLEISTÄ
Järjestön strategiakausi jatkuu ”Elämä on parasta itse tehtynä”  2017–2019. Elämä on parasta itse tehtynä –tunnuslauseemme innostaa tekemään, osallistumaan ja vaikuttamaan. Vuoden 2018 teemana on arkiruoka on järkiruokaa ja siihen liittyviä tuunaa tähteistä kursseja kannattaa tilata yhdistyksiin pikapikaa ennen kuin kotitalousneuvoja Marian kurssikalenteri täyttyy. Luonnosta turvaa hanke jatkuu. Ensi kesän ja syksyn juhlat on hyvä laittaa suunnitteluun ensi vuonna on ensi kertaa vietettävänä Marttailuviikko.

Selkien Martat pyrkivät mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan yleisiä teemoja. Näiden lisäksi Selkien Martat oma teema vuodelle olisi mukavaa yhdessäoloa rennosti.
TOIMINTA
Suunniteltiin mm. seuraavaa toimintaa vuodelle 2018:
Retki linnunsuolle, oppaana Tero Mustonen
Osallistua kylän tapahtumiin omalla toiminnalla
PikkuMarttojen retkiä
Hygieniapassikorttikoulutus
Koli-retki/ mahdollisesti ratsastusretki
Aunen puutarha Juuka/ Selkien avoimet  puutarhapäivät / Botania ym.
Yhteistyötä Kontiolahden Martat/ Lehmon Martat
Kulttuuriretki (teatteri/ musiikki ym. esim. kesäteatteri)
 
TALOUS
Yhdistyksen tulot koostuvat jäsenmaksupalautuksista sekä kahvitus- ja mahdollisesta hirvipeijaistuotoista. Yhdistyksen taloudellinen tilanne on vakaa.
JÄSENET JA JÄSENHANKINTA
Jäsenhankintaa tapahtumissa mihin osallistutaan. Otetaan valokuvia omista tapahtumista nettisivuille.
HALLINTO JA TOIMIHENKILÖT
Hallitus kokoontuu puheenjohtajan kutsusta tarvittaessa. Hallitus sopii työnjaosta ja nimeää kunkin tapahtuman vastuuhenkilöt. Näin saadaan työnjako selkeäksi ja sujuvaksi, eikä se rasita ketään kohtuuttomasti.
TIEDOTUS
Yhdistys tiedottaa tapahtumista ja toiminnasta internet-sivuillaan, kylän ilmoitustauluilla ja tarvittaessa tekstiviestein ja/tai sähköpostitse. Sanomalehti Karjalaista käytetään yhdistyksen kokouskutsujen julkaisussa.
YHTEISTYÖ
Yhteistyötä teemme muiden ja Selkien yhdistysten, koulun, päiväkodin, kunnan ja seurakunnan kanssa. Yhteistyöhankkeista päätetään tapauskohtaisesti hallituksessa.

Jaa sivu