Sipoon Menomarttojen toiminta on hyvin rentoa. Suurin osa meistä on ruuhkavuosissa olevia naisia, joita yhdistää se, että haluamme tututustua uusiin ihmisiin ja saada vähän sitä omaa aikaa muilta elämän haasteilta. Toki meitä on hyvin eri ikäisiä aina eläkeläisiin asti. Moni paikkakunnalle muuttanut on näin saanut uusia ystäviä.

Kierrätämme, teemme käsitöitä, syömme vegeruokaa ja mitä vain keksimmekin. Meillä ei ole stressiä siitä, että paikalle pitäisi päästä joka kerta tai että ohjelman pitäisi olla kovin korkealentoista. Joskus meille riittää, että syömme yhdessä ja höpötämme.

Kokoonnumme usein Sipoossa Hevonpellon-tilalla, ellei ohjelmassa olla jossain muualla. Säästämme näin tilavuokran. Hevonpelto on jäsenemme Sarin koti Sipoon Linnanpellossa lähellä Porvoon ja Pornaisten rajaa. Tarvittaessa saamme autottomille kyydin järjestymään. Jäsenenä voit halutessasi koska vaan järjestää itsekin tilaisuuden kotonasi. Pääsääntöisesti tilaisuutemme ovat maksuttomia ja Hevonpellossa talo tarjoaa aina kahvia/teetä ja jotain pientä purtavaa. Jos sinulla on allergioita tai muita ruokarajoituksia, kerro niistä ennen tilaisuutta. Jos haluat, voit toki tuoda mukanasi jotain tarjottavaa muillekin. Pikkujoulut yms. tilaisuudet järjestämme yleensä nyyttikestinä.

Puheenjohtajana toimii Johanna Zalagh.