Somerniemen Martat ry

Tietoa toiminnasta

Hei Martat!
Tässä vielä tulevaa ohjelmaa muistin virkistämiseksi!
25.5 Toimistohotelliin tutustuminen ja joka Martan ensiapu
kello 17 alkaen osoitteessa Heikintie 5. Ei maksa mitään ja ilmoittautua ei tarvitse. Tervetuloa vain paikalle!
9.-10.6 on Tahvosten taimitarha avoinna viherpeukaloille pe klo 12-18 ja la 9-16. Hallituksesta ei ole lähtijöitä mutta minulle voi ilmoittaa jos on menossa ja on tilaa autossa niin tiedotan eteenpäin.
9.7 Somernimen Martat ovat kahvittamassa torikirkon väkeä. Ilmoita jos haluat tulla apuvoimaksi
13.6 Teatteriretki Kyläsepän teatteriin Jokioisille. Näytelmänä ”Minä kun en tänne jää” luvassa nauruhermoja kutkuttavia käänteitä. Liput jäsenille 16 euroa joka sisältää kahvin ja Jokioisten leivän herkullisen muhkean kokoisen pullan. Ei jäsenille lippu 18 euroa ja kahvi pullalla 5 euroa. Tarjolla myös jäätelöä, makkaraa ja limpparia. Mukaan lähteminen ei ole kyydistä kiinni, autoissamme tilaa mukaan lähtijöille! Ilmoittautumiset minulle hannele.rintamaki@hotmail.com tai p. 0405916506. Maksut ilmottautumisen jälkeen tilille
4.7 Leivän ääni tapahtuma monarilla kello 16-19, tuottajatori ja Kai Linnilän esitys Somerolaisesta ruokaperinteestä. Somerniemen Martoilla piapo baari ja sämpyläarpajaiset! Tapahtuman jälkeen tarvittaisiin innokkaita siivoojia ja järjestelijöitä paikalle eli vapaaehtoiset ilmoittautukaa!!
13.8 Somerniemen Martat ovat kahvittamassa torikirkko väkeä. Ilmoita jos haluat apuvoimaksi.
26.7 Martan päivä saunailta Tervakkaalla. Tästä tarkempia aikatauluja ja ajo-ohjeita lähempänä ajankohtaa
26.8 Martat kahvittavat kotiseuturetkeläisiä VPK:n talolla. Pirttilahden Tarjalle sinne tarvittaisiin kaveri sujuvan tarjoilun varmistamiseksi. Ilmoittauduthan mukaan!
Alustavaa syksyn ohjelmaa:
5.11 Someron Marttojen kanssa järjestämme Suomi 100v juhlan kaikille Martoille perheineen seurakuntatalolla klo 13 alkaen. Mahtava juhlamenu ja mukavaa ohjelmaa luvassa. Tästä tulee kutsu jokaiselle. Tännekin tarvittaisiin apua kattausten tekoon, tiskaukseen yms. tehtäviin.
11.11 Lähdetään Veikkojen kanssa teatteriin Tampereelle katsomaan esitystä ”Raparperitaivas”
Jossain vaiheessa syksyä mennään taas kunnonkohotukseen Veikkojen kanssa eli ohjattua kuntosaliharjoittelua luvassa.
Kesäisin terveisin
Anne

Jaa sivu