Surpeenvaaran Martat ry

Pohjois-Karjala │Lieksa │ritva.naatanen@gmail.com

Tietoa toiminnasta

Puheenjohtaja Kyllikki Räsänen, puh. 0405487566, kylli.rasanen41(at)gmail.com

 

YLEISTÄ
Vuosi 2018 oli Surpeenvaaran Marttojen 75. toimintavuosi. Marttajärjestön strategia-kauden toimintasuunnitelma vuosina 2017-2019 ”Elämä on parasta itsetehtynä”.

 

TOIMINTA
Marttailtoihin kokoonnumme tänäkin vuonna kerran kuussa (ei kesäaikana). Sovimme edellisessä marttaillassa missä kokoonnutaan. Marttailloista sovimme edellisessä marttaillassa. Marttailtojen teemat vaihtelevat kädentaidoista kulttuuriin. Kokouspaikkana on marttajäsenen koti tai Lieksan Tukipiste. Kahvi- ja arparaha pidetään entisellään eli kahtena (2:-) eurona.

Osallistumme piirin vuosi/ylimääräisiin kokouksiin. Merkkipäivää, täysiä vuosikymmeniä viettäviä muistamme kukkarahalla/kukkasin. Otamme mielellämme kutsuja vastaan muilta marttayhdistyksiltä. Ehkä kutsumme jonkin marttayhdistyksen järjestämällemme kevät- tai syysretkelle. Kesällä menemme kesäteatteriin, katsomme sopivan esityksen ja ajankohdan. Pikkujoulua vietämme joulukuulla, paikka ja aika sovitaan myöhemmin. Ritva Näätänen on tehnyt erillisen toimintakalenterin, jota täydennetään tarpeen mukaan.

Uudet jäsenenet ovat tervetulleita yhdistyykseemme.

 

TIEDOTUS
Vuosi- ja ylimääräisistä kokouksista ilmoitetaan Lieksan Lehdessä. Muusta toiminnasta tehdään toimintakalenteri, muutoksista ilmoitetaan marttailloissa. Jos jäsen ei ole ollut marttaillassa hän itse ottaa selville missä ja milloin seuraava marttailta on.

Käsitöitä

Marttailloissa teemme erilaisia käsitöitä.

Jaa sivu