Jo perinteeksi muodostuneet Suurpellon joulumyyjäiset järjestetään 16.12.2018 klo 10-14 Opinmäessä. Voit myydä tapahtumassa jouluruokia ja -leivonnaisia, käsitöitä, joulukoristeita tai muuta jouluun liittyvää. Tapahtumassa voi myydä myös käytettyjä mutta lahjaksi kelpaavia siistejä leluja, mutta ei muuta kirpputoritavaraa.

Varaa myyntipöytäsi nyt!

Varaa myyntipöytä pikaisesti, viimeistään 2.12.2018, osoitteella suurpellonmartat@gmail.com tai soita numeroon 040 672 2283. Kerro varauksen yhteydessä, mitä aiot pöydälläsi myydä ja tarvitsetko sähköä, rekkiä tms. Huomioinet, että pöytiä on rajoitetusti ja ne menevät nopeasti. Pöydän hinta on 10 euroa ja se veloitetaan erillisellä laskulla pari viikkoa ennen tapahtumaa.

Myyjäisten ohella tapahtumassa on tarjolla monipuolista ohjelmaa lapsille ja koko perheelle, kuten päiväkoti Touhulan organisoimat leikit, joulupukin vierailu, arpajaiset, koululaisten musiikkiesitys yms., joista kerromme enemmän lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Joulumyyjäisten järjestelyistä vastaavat Suurpellon Martat, Suurpelto-Seura, Opinmäessä sijaitsevat koulut ja Suurpelto Markkinointi.

Tervetuloa virittäytymään joulun tunnelmaan!

Jaa sivu