Leivotaan Yhdessä / Baking Together II -korvapuusti-ilta 7.2.2017

Helmikuussa opettelimme Opinmäen kansainvälisen koulun oppilaiden ja heidän äitiensä kanssa pullataikinan valmistusta. Kävimme ensin läpi taikinanteon eri vaiheet ja ryhdyimme sitten kierittämään korvapuusteja. Korvapuustien lisäksi opetimme laskiaisen lähestyessä laskiaispullien tekoa. Samalla pikkuleipurit oppivat miten pikkupulla pyöritetään. Nautimme illan päätteeksi herkullisia korvapuusteja kahvin ja teen kera.

In February (Feb. 7) we baked Cinnamon rolls at Opinmäki with the pupils and parents of EIS (Espoo International School).  First, we went through the stages of making the dough and then started to make the rolls. We also showed to the little bakers how to twist shrove buns that are popular in Finland during the Shrovetide. We ended the evening enjoying delicious pastries with coffee and tea.

The recipe you can find here:

Suurpelto_Cinnamon rolls_7022017

Jaa sivu