Suurpellon martat osallistuu Marttaliiton maanlaajuiseen patalapputempauksen, joka toteutetaan keväällä 2018. Kampanjan tavoitteena on paitsi yllättää ja ilahduttaa saajaansa, myös kannustaa tekemään itse. Tarkoitus on tehdä erilaisia ja eri tekniikoilla toteutettuja patalappuja neuloen, virkaten, ommellen tai vaikkapa huovuttaen.

Suurpellon marttojen patalappuprojekti käynnistettiin Marttakahvilassa Klariksentie 1 A:n kerhohuoneella keskiviikkona 24.1.2018. Marttakahvilaa pidetään kerran kuussa, seuraavat kerrat ovat 21.3.2018 ja 18.4.2018 klo 12-14 Klariksentie 1 A:n kerhohuoneella, jossa on mahdollisuus oppia toisilta erilaisia patalappujen tekotekniikoita. Jos intoa riittää, voit tehdä patalappuja haluamillasi tekniikoilla myös ennen seuraavaa yhteistapaamista.

Patalaput viedään torstaina 3.5.2018 eri paikkakunnilla puistoihin ja muihin julkisiin paikkoihin. Suurpellon Martat jakavat tekemiään patalappuja Suurpellon liikekeskuksessa 3.5. klo 16-18 tai niin kauan kuin patalappuja riittää. Tarkempia tietoja tapahtumasta lähempänä toukokuun alkua eri some-kanavilla. Tule silloin hakemaan oma patalappusi!

Lisätietoa Marttojen maanlaajuisesta patalapputempauksesta löydät täältä.

Ideoita patalappuihisi voi löytää patalappujen tekijöiden omasta facebook-ryhmästä #martalta patalappu

Jaa sivu