Vuosi 2018 kuvin kerrottuna

Vuonna 2018 järjestimme tai olimme mukana mitä erilaisimmissa tapahtumissa. Saimme opastusta uusiotuotteiden ja saippuan valmistuksesta ja tietoa edunvalvontasopimuksesta ja testamentin tekemisestä. Vierailimme EMMAssa Wirkkala-/Bryt -näyttelyssä, Amos Rex-museossa, Marimekon Tapiolan-liikkeessä sekä Mustion linnassa. Lisäksi järjestimme marttailtoina erilaisia ruokailtoja sekä osallistuimme alueen yhteisiin tapahtumiin.

Olimme mukana Opinmäessä ensimmäistä kertaa järjestetyssä Ommel-tapahtumassa, jonka kahvilatoiminnan hoidimme yhdessä muutaman muun espoolaisen marttayhdistyksen kanssa. Uudenlainen kokemus vuonna 2018 oli myös Uusia alkuja -tempaus muiden espoolaisten marttayhdistysten kanssa Otaniemessä. Syyskuussa järjestetty tilaisuus oli tarkoitettu uusille opiskelijoille ja omaan kotiin juuri muuttaneille, joille martat olivat keränneet erilaisia uudessa kodissa tarvittavia kierrätystavaroita, kuten astioita, ruoanlaittovälineitä ja muita keittiötarvikkeita. Samalla opastettiin mm. terveellisten, mutta edullisten välipalojen valmistuksessa.

Vuonna 2018 järjestimme myös kässäkahviloita pari kertaa kuukaudessa ja osallistuimme Marttojen valtakunnalliseen patalapputempaukseen. Jaoimme aikaansaannoksemme 3.5.2018 kiinnostuneille Suurpellon kauppakeskuksessa Suuriksessa. Kuvakavalkadin lopussa on näyte tekemistämme patalapuista.