Tuoretta raviolia ja salviavoita

400 g tuorepastalevyjä
(noin 15-20 raviolityynyä)

Täytteen aineet
125 g mozzarellaa
100 g sieniä (tai 5 siivua parmankinkkua)
½ ruukkua basilikaa
2 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja
suolaa ja vastarouhittua mustapippuria

Salviavoi
50 g voita
20 g salvianlehtiä

Tarjoiluun
200 g kirsikkatomaatteja
25 g raastettua parmesaania

Leikkaa mozzarella hyvin pieniksi kuutioiksi. (Jos käytät parmankinkkua kuutioi myös se). Käsittele sienet sen mukaan, onko sinulla tuoreita vai ryöpättyjä sieniä. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja hakkaa ne silpuksi. Sekoita kaikki aineet kulhossa ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele puolet pastalevyistä leikkuulaudalle. Asettele myös toinen puoli levyistä leikkuulaudalle ja voitele ne vedellä. Laita 1 tl täytettä tasaisin välein kuiville pastalevyille ja käännä kostea levy näiden päälle. Purista pastalevy tiiviisti täytteen ympärille, että väliin ei jää ilmaa. Leikkaa taikinahyrrällä tai muotilla pastatyynyt irti taikinalevyistä. Sulje reunat tarkasti painamalla ne haarukalla kiinni. Keitä raviolit kevyesti suolatussa vedessä noin 3-5 minuuttia.

Laita voi ja salvianlehdet kattilaan. Sulata voi, ota kattila liedeltä ja jätä salvianlehdet hautumaan voissa. Asettele raviolit syvälle lautaselle. Lusikoi päälle salviavoita ja koristele kirsikkatomaattien puolikkailla. Raasta pinnalle parmesaania.