Meloni- ja vadelmasalaatti

400 g vesimelonia
400 g hunajamelonia
400 g cantaloupe melonia
1-2 kerää erilaisia lehtisalaatteja
250 g rasia vadelmia

Vadelmakastike

200 g vadelmia
1 limetti kuoriraaste ja mehu
½ tl suolaa
1 punainen chilipalko silputtuna
mustapippuria
1-2 rkl hunajaa
3 rkl oliiviöljyä
½ dl vettä

Kuori ja leikkaa melonit isoiksi kuutioiksi tai lohkoiksi. Sekoita joukkoon vadelmat ja salaatinlehdet. Valmista vadelmakastike. Soseuta vadelmat ja aja ne siivilän läpi. Raasta limetti ja purista mehu. Sekoita kaikki muut ainekset paseeratun vadelmamehun joukkoon. Levitä kolmasosa kastikkeesta salaatin päälle ennen tarjoilua. Tarjoa loput kastikkeesta aterian yhteydessä. Sopii tarjottavaksi esimerkiksi chilillä maustetun grillatun porsaanfileen tai -leikkeen kanssa.