Avoin marttailta 10.5.2022 Kynäniekanpihan kerhohuoneella

Suurpellon Martat järjesti 10.5.2022 avoimen marttaillan Kynäniekanpihan kerhohuoneella. Kutsun olikin ottanut ilahduttavasti vastaan 22 marttaa ja suurpeltolaista. Vieraanamme oli K-Supermarket Suuriksen monitaituri Teija Yläranta, joka loihtii K-Suuriksen lounasruoat. Hän käyttää raaka-aineena pääasiassa tuotteita, joiden eräpäivä on lähestymässä. Näin saadaan vähennettyä hävikkiä ja ympäristön kuormittamista. Näytteen Teijan taidoista saimme Brita-kakun tapaisessa mansikkaherkussa, jota nautimme kahvin kera. Suurpeltolaiset voivat halutessaan tilata Teijalta paitsi kakkuja myös koko tarjoilut juhliinsa.

Teija on perehtynyt myös villikasvien terveydellisiin ja lääkinnällisiin vaikutuksiin ja viljelee niitä oman yrityksensä puitteissa Vihdissä. Ja hallitseepa Teija myös hieronnan,. Kiitos Teija mielenkiintoisesta esityksestä.

Illan päätteeksi puheenjohtajamme Marja Korpimäki kertoi yhdistyksemme toiminnasta ja suunnitelmista loppuvuodelle. Toivomme tietysti, että mahdollisimman moni kiinnostui ja tulee mukaan toimintaamme.