Marttakahvila Ommel-2022 -tapahtumassa, Opinmäki 10-12.6.2022

Viikonloppuna 10.-12.6.2022 Suurpellossa Opinmäen Kampuksella järjestettiin jo kolmatta kertaa ompelualan festivaali. Harmittavasti tämä ompelualan suurin tapahtuma jouduttiin perumaan kahtena edeltävänä vuonna koronan vuoksi. Ommel 2022 -tapahtumassa oli esillä laaja kirjo kotimaisia kankaita, ompelutarvikkeita ja -koneita, minkä lisäksi näyttelyvieraat saivat kuulla mielenkiintoisia luentoja uusimmista trendeistä sekä pääsivät osallistumaan alan laneihin, kursseihin ja työpajoihin.

Espoolaiset Martat järjestivät jälleen muonituksen

Suurpellon Martat oli kahdeksan muun espoolaisen marttayhdistyksen kanssa järjestämässä tälläkin kertaa kahvilan Ommel-tapahtuman näytteilleasettajille ja -vieraille. Kahvilan asiakkaille tarjottiin jokaisena näyttelypäivänä keittolounas itse leivotun juurileivän kera sekä erilaisia suolaisia ja makeita leivonnaisia kahvin tai teen kera. Myös erityisruokavaliot oli huomioitu omassa pöydässään. Oli palkitsevaa olla mukana tuottamassa näytteilleasettajille ja heidän vierailleen herkullisia lepohetkiä työn ja aherruksen lomassa, sillä palaute tarjonnan monipuolisuudesta ja maukkaudesta oli tälläkin kertaa todella positiivista. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille espoolaisille martoille mukavasta, joskin työntäyteisestä viikonlopusta. Yhteistyössä on voimaa!

Lämmin kiitos myös Ommel 2022 -tapahtuman järjestäjille ja näytteilleasettajille miellyttävästä yhteistyöstä! Ehkä ensi kesänä tavataan taas!