Syyskauden avaus

Koronaviruspelon aiheuttaman hiljaisen kevään ja kesän jälkeen osallistuimme vuosittaisen Espoo-päivän viettoon 29.8. Lillhemtin puistossa. Aurinkoinen sää suosi Suurpeltoseuran järjestämää Puistopiknik-tapahtumaa, jossa oli grilli kuumana ja osallistujille tarjolla laulua ja musiikkia. Taikuri viihdytti lapsia, jotka saivat myös ilmapalloja.

Suurpellon Martat jakoi halukkaille kassin, jossa oli Novita-lankakerä, puikot ja sukkien neulontaohjeet sekä marttaesitteitä, joiden toivomme innostavan uusia jäseniä riveihimme. Tervetuloa!

Syksyn 2020 toiminta

Marttayhdistyksen vuosi jatkuu poikkeuksellisissa oloissa myös syksyllä 2020. Toiminnassa noudatetaan viranomaisten ohjeita ja vältetään kaikin keinoin koronan leviämistä. Suurpellon Martat järjesti syksyn ensimmäisen marttaillan tiistaina 8.9.2020 klo 18 Klariksentie 1:n neuvottelutilassa. Tilaisuudessa hahmoteltiin syksyn ohjelmaa. Koska koronavirus jyllää edelleen, päätettiin syksyn tapaamiset järjestää pääosin ulkona. Tilanteen kehittymistä tarkastellaan kuukausittain ja tapahtumista ilmoitetaan somekanavillamme. Seuraavan kerran kokoonnumme sieniretkelle lähimetsiin 22.9. klo 14-17.