Vietimme 27.3.2018 Suurpellon marttojen 4-vuotissynttärijuhlia Opinmäen opetuskeittiössä. Vierainamme olivat aikaisempien vuosien perinteen mukaisesti Henttaan Martat. Valmistimme ruokamarttamme Riitan laatimien reseptien pohjalta niin suolaisia kuin hieman makeampiakin herkkuja. Aloitimme herkuttelen todella raikkaalla ja maukkaalla kurkku-basilika-sitruuna -juomalla. Lautasillemme saimme koota mm.  papu-artisokka-lohi- ja parsa-fenkoli-retiisi -salaattia sekä tomaatti-basilika -raakapiirakkaa. Jälkiruoaksi nautimme raikasta marjakakkua, avocado-suklaakakkua sekä jäädytettyä lemoncurd-juustokakkua kahvin ja teen kera. Kaikki maistui herkulliselta leppoisassa ja iloisessa seurassa, eikä jäljelle jäänyt montakaan murua. Kiitos Riitalle onnistuneesta reseptien valinnasta, tarvikkeiden hankinnasta ja asiantuntevasta opastuksesta!

Iloista pääsäisen aikaa kaikille!

Jaa sivu