Tervetuloa mukaan toimintaamme. Hyvä arki kuuluu kaikille!

HUOM! Olemme siirtämässä www-sivumme Yhdistysavaimen palvelujen alle 10.2.2023. Sen jälkeen näiden sivujen päivitys  loppuu.

https://takkurannanmartat.marttayhdistys.fi/      

 

Takkurannan Martat on 10.6.1937 perustettu  marttayhdistys, jonka jäsenet tulevat Oulun seudulta.   Toimintamme painottuu Kellon ja Haukiputaan alueelle.

Tarkoituksena on edistää kotien ja perheiden hyvivointia ja toimivaa arkea. Teemme arjen hyviä tekoja huomista varten. Vuonna 2023  Marttojen toiminnan teemana ovat  kohtaamiset ja yhdenvertaisuus sekä varautuminen. Yhdenvertainen kohtaaminen edellyttää yhteisiä toimintaperiaatteita ja toisten huomioon ottamista. Jatkamme myös edellisen vuoden  teemaa, jossa korostuvat ympäristölle, taloudelle ja terveydelle kestävät valinnat. Marttailu on siis tänä päivänä monipuolista ja aktiivista harrastamista ja vapaaehtoisutta, yhdessä tekemistä ja virkistystä. Tervetuloa mukaan!

 

Kuvagalleriassa esittelemme  toimintaamme. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä hallituksemme jäseniin.

Puheenjohtaja Sirpa Pietilä, p. 040- 5087 180,  sirpa.pietila(at)hotmail.fi

Sihteeri Vuokko Kaiponen, p. 040-5018 140,  vuokko.kaiponen(at)gmail.com

Hallituksen jäsenet: 

Huusko Arja

Hand Kristiina

Happonen Leena, mediamartta

Kaiponen Vuokko

Kiuttu  Anni

Liedes  Leena

Torvela  Seija

Vehkaperä Maritta

Kokoontuminen

Kellon seurakuntatalolla parillisten viikkojen torstai-iltaisin klo 18, jollei muuta ole sovittu. Toimintaamme liittyy myös paljon vierailuja, opintoretkiä ja yhteistyöprojekteja eri toimijoiden kanssa.