Ladataan Tapahtumat
Aloitusaika
30.09. klo 15:00
Lopetusaika
30.09. klo 20:00
Paikka
Hallituskatu 7A 50100 Mikkeli
Tapahtuman tyyppi

Makramee ilta

TERVETULOA ke 30.9.20  valmistamaan MAKRAMEE –  käsityötekniikalla seinätekstiili tai amppeli. Paikkana Marttakeskus, Hallituskatu 7A.

Aloitamme klo 15 alkaen. Voit tulla kun ehdit, mielellään viim. klo 17 mennessä, jotta ehdit saada työn valmiiksi.

Ohjaanamme toimii Maija Kajamäki  Marttaklubistamme. Makramee on suosittu ja helppo käsityötekniikka. Opettelemme muutaman solmun, joilla saat valmistettua haluamasi työn.

Työhön menee Pauliinakudetta  ½ tai kokonainen rulla. Tarvitset myös  kepin (harjanvarsikin käy), puunoksan tai vaikkapa vanhan puuhenkarin mihin solmit työn.

Jos haluat, voit käydä ostamassa työhösi vaadittavan punoskuteen, Pauliina-kuteen, joko Taitoshopista tai Iloinen lanka- kaupasta (antaa -10% alennuksen Marttaklubilaisille).

Ps. Ostamme muutaman rullan varuilta, sekä puukeppejä, jos et ennätä hankkia. Materiaalimaksu n. 5-20€, riippuen minkä verran kudetta menee ja ostatko puukepin meiltä.

Tarjolla mehua,  kahvia ja kahvileipää. P.S ilmoita mahdollisesta allergiastasi

Ilmoittautuminen sähköpostilla mikkelinmarttaklubi@gmail.com pe 25.9. mennessä.

Tapahtuma on tarkoitettu Mikkelin Marttaklubilaiset jäsenille sekä Marttaklubin jäsenyydestä kiinnostuneille.

Tapahtumassa saatetaan ottaa valokuvia, joita käytetään Marttaklubin viestinnässä. Mikäli et halua sinua kuvattavan, kerrothan siitä  etukäteen tapahtuman lisätietojen antajalle tai paikan päällä tapahtumassa.

Jäsenet osallistuvat Siviksen tuella toteutetavaan koulutukseen ja heidän nimensä tallennetaan Sivis verkkoon.