Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mikkelin Marttaklubi: Retki Verlaan

Teemme kesäretken vanhaan pahvitehdasmiljööseen Verlaan lauantaina 17.8.2019. Verla on ainutlaatuinen UNESCOn maailman perintökohde ja se sijaitsee Verlankosken äärellä Pohjois-Kymenlaaksossa, noin 30km päässä Kouvolan keskustasta.

Matkaan lähdemme kimpakyydeillä Saksalan parkkipaikalta klo 10.00 ja klo 13 alkaen tutustumme Verlan tehdasmuseoon eli puuhiomoon ja pahvitehtaaseen oppaan johdolla. Kierros kestää tunnin. Yhdistys maksaa opaskierroksen.

Kierroksen jälkeen ruokailemme Werlan hovissa, ruuan hinta on 10€/jäsen. Ruokailua varten ilmoita erikoisruokavaliostasi ilmoittautumisen yhteydessä. Alueella on mm. käsityöpuoteja, puisto ja hyötypuutarha sekä viinipuoti, joten katsottavaa löytyy. Tulomatkalla voimme käydä tutustumassa Vuohijärven luonto-ja kulttuurikeskuksen kesänäyttelyyn, mikäli se on vielä avoinna.

Ilmoittautumiset sähköpostitse mikkelinmarttaklubi(@)gmail.com 4.8. mennessä. Ilmoitathan samalla jos tarvitset kyydin tai jos autossasi on tilaa muille lähtijöille.

Tapahtuma on tarkoitettu Mikkelin Marttaklubin jäsenille sekä Marttaklubin jäsenyydestä kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Tapahtumassa saatetaan ottaa valokuvia, joita käytetään Marttaklubin viestinnässä. Mikäli et halua sinua kuvattavan, kerrothan siitä etukäteen tapahtuman lisätietojen antajalle tai paikan päällä tapahtumassa.

Sijainti kartalla

Aloitusaika
17.08. klo 10:00
Lopetusaika
17.08. klo 19:00
Paikka
Verlantie 295 47850 Verla
Tapahtuman tyyppi
Jaa sivu