Ladataan Tapahtumat

Mindfulness kurssi siirtyy uudelle ajankohdalle/ “Palaudu kuormituksesta ja stressistä, nuku ja voi paremmin”

Järjestämme mindfulness luennon keskiviikkona 18.8. klo 17:00-19:00 Mama Bearin toimitiloissa, Laukontori 6 B. Mama Bear on Tamperelainen yritys, joka järjestää erilaisia mindfulness kursseja ja retriittejä ja heiltä löytyy myös oma herkullinen puurobistro. Luennon meille pitää Anne Pajari ja teemana on palautuminen. 

Palautuminen arjen fyysisistä ja henkisistä kuormituksista on hyvinvointimme tae, joka varsin usein jää tapahtumatta. Stressi ja liiallinen kuormitus yhdessä ympäristön ärsykkeiden ja erilaisten vaatimusten kanssa estävät parasympaattisen hermostomme aktivoitumisen ja siten luonnollisen palautumisen esim. yöunen myötä. Luennolla käymme läpi millä seikoilla ja toimenpiteillä arjessa pystymme vaikuttamaan omaan palautumiseemme, mistä voi tunnistaa omia “sudenkuoppiaan” ja mitä jokainen voi itse tehdä paremman palautumisen ja hyvinvoinnin eteen.

Kurssimaksu 30€ jäseniltä ja muilta 35€. Luennolle mahtuu 10 henkilöä. Ilmoittautumiset yhdistyksen sähköpostiin (vihreanideanmartat@gmail.com) maanantaihin 10.8. mennessä.
Kurssin toteutumisen osalta seuraamme ajankohtaisia ohjeita tapahtumien järjestämisestä. Kurssi todennäköisesti siirtyy syksyn tapahtumiin.

Tervetuloa!

 

Aloitusaika
18.08. klo 17:00
Lopetusaika
18.08. klo 19:00